Ürün Tanıtım Sitesi (İstek Script )
-
arkadaslar Ürün tanıtım sitesi için script lazım Yardımcı olurmusunuzŞimdiden tskr ler
-
Merhaba dostum. istediğin ürün tanıtım sistemi sanırsam elimde var ama tam istediğin nasıl birşey belirtirsen yollayabilirim. sisteme sadece tasarım uydurman gerekecek..
Ayrıca tüm tahribat ehli selamlar.. referans ım geforc3..
-
sakat-at eğer elindeki php ise upload edebilir misin?
-
http://rapidshare.com/files/75453062/gulhali.zip
adresi burda. baya oldu kodlayalı. kendi scriptimdir. basit bir firma sitesi idi. üzerinde büyük bir açık bulunmamakta. kurulum için sql i sorgulatıp config.php yi ayarlamanız yeterli olacaktır...
-
basit bi script mi yoksa kullanılabilir seviyede tasarıma sahip mi?
-
ben tasarımdan fazla çakmam o yüzden firma isteğine göre yapmıştım ama kodlar gelişlmiştir. tasarım uyarlarsan rahatlıkla kullanırsın...
-
İstedğim sey Admin Paneli olan Katagöri Ekleyebileceğim alt kategori ekleyebileceğim Ürün ekleyebileceğim bişi YALNIZ ASP OLURSA İYİ OLUR php den pek anlamıyorum ASp yi düzenlemeyebilirim En azından :D Tskrler
-
Yapımcının açıklaması: Detaylı bir ilan yayımlama sistemi. Yönetim paneli, arama motoru, Hesap ve kategori sistemi gibi özellikleri bulunuyor.
belki işine yarar
-
FOXXLY arkaşım bunu yazdı:
-----------------------------------------------------------------------------------Yapımcının açıklaması: Detaylı bir ilan yayımlama sistemi. Yönetim paneli, arama motoru, Hesap ve kategori sistemi gibi özellikleri bulunuyor.
belki işine yarar
------------------------------------------------------------------------------------
İndirdim Denedim Çalısmıyo Yİnede tskr Ederim.. baska bi tavsiyeniz varmı ? -
Sevgili muridler elinde kullanılabilir düzeyde tasarımı fazla kötü olmayan ürün tanıtım scripti olan varmı. Bilgisayar ve aksesuarları için. 2 Aylığına kullanıcam. Müşterilerin çoğu web sitesi soruyor artık kurmanın zamanı geldi. Profesyonel bişi yapana dek idare etmesi için...
-
edit: yanlıslıkla yollanmış mesaj...