USB Mouse Çalışmıyor
-
sevgili müridler arkadaşım bilgisayarına mouseyi taktığında "usb aygıtı tanınmıyor" diyor.
yardımlarınızı bekliyorum
-
genelde bunu girişlerde bağlantızlık olduğunda yapıyo başka usb de dene sonra bilgisayarım aygıt yönetici de bütün tak kullanları denetle de
-
ama başka usb aygıtı takınca çalışıyor bir tek mouse böyle yapıyor mouse yi alalı 1 ay falan oldu
-
isot99 bunu yazdı:
-----------------------------
ama başka usb aygıtı takınca çalışıyor bir tek mouse böyle yapıyor mouse yi alalı 1 ay falan oldu
-----------------------------aynı sorun bende telefonda oldu başka usb takınca oluyodu telin usb sinde hata veriyodu girişte iletkinsizlik varmış üstüne kitap koyuyom oluyo şimdi :)
hoca bu dandik kablosuz mauselerdenmi aldın :)= logitech olsaydın şimdi bedava yenisi yoldaydı :)=
-
mouse dandik değil ışıgı yanıyor ama ok hareket etmiyor ama yinede teşekkür ederim yardımların için
devamını bekleriz...
-
isot99 bunu yazdı:
-----------------------------mouse dandik değil ışıgı yanıyor ama ok hareket etmiyor ama yinede teşekkür ederim yardımların için
devamını bekleriz...
-----------------------------teknik servisini ara söyle
sizin yapacağınız mausenin ta :) de benim teknik servis konuşmalarını bir ara kayıt edemde dinletem size :)=
-
valla yha yakında onuda yaptıracaklar xD
-
oyle bi mouse bende kullanmistim fena degildi ses kolonunun uzerine koymustum ne isim vardi bilmem yaninda da bira bardagi vardi icine gitti mouse biraya doydu bu tur tercihim son oldu.
-
mouse zarar görmedi bir kaç kere yere düştü o da yavaş o kadar başka da bir şey olmadı
-
aynı soruna benzer benimde olmuştu usb de çıkardım. sonra bozuldu çıkarana kadar çalışıyordu ne olduysa çıkardıktan sonra bozuldu :|
-
ben 1 ay kullandım ondan sonra oldu