folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Siteleri
linefolder Ustalara Saygı Kuşağı Projesi İçin Gönüllü Arıyorum ?



Ustalara Saygı Kuşağı Projesi İçin Gönüllü Arıyorum ?

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Kayıt Tarihi: 31/Temmuz/2005
    Erkek

    -Nedir ustalara saygı kuşağı ne demektir ?

    Cnbc-e isimli adam gibi tek kanalın harika olaylarından biridir özünde fakat tabiki de biz bunu cnbc-e deki filmleri tek tek alıp yayınlayacak şekilde yapmayacağız bu kuşağa dahil..Kuşağın adı sadece konsept icabıdır elbette bunun içinde bilim kurgu kuşağı,tv de dvd kuşağı gibi ne kadar kuşak varsa hepsine dahil edilmiş filmler tanıtılacaktır.

    ÖZELLİKLE bir "gönüllü" aramamın nedeni budur.Yardım etmek isteyen kişinin ciddi bir film zevki olması ve tema editleyebilmesi aradığım tek kriterlerdir.Site yaklaşık olarak 6aydır yayında olmasına rağmen benim "mükemmelliyetçilik" takıntım yüzünden halen hizmete girememiştir..Ne kadar değiştirsem temayı orjinalinden daha kapsamlı ve sexy bişeyde yapsam lan bu kadar yaptıysam daha da güzelini yaparım mantığıyla sürekli projede kalmasından bıktığım bir oaly haline dönüşmüştür.Bu yüzden böyle bir takıntısı olmayan yani benim deyimimle Profesyonel Theme Editor'lar aranıyor :)

    Peki ama film tutkunu olması neden gerekli ? Felsefe meselesi..uzun uzun açmaya gerek yok ama özetle şunu diyebilirim ki hobileri paylaşmak iş planlaması paylaşmaktan daha keyifli ve daha şevklendiricidir.

    Sitede isterse yetki sahibi olur isterse yok ben zaten film manyağıydım böyle bir sitede emeğimin geçmesi blie bana yeter deyip kenara çekilebilir..Film uploadları,riplemeleri önümüzdeki sene nerde olacağıma bağlı olarak altyazı çevirileri birebir tarafımca yapılacaktır.

    Sitede genelde adını fazla duymadığınız fakat izlediğinizde hassiktir ne güzel filmiş lan diyeceğiniz sanat eserleri yer alacaktır.Bunun yanında vizyon filmlerinden kaliteli bulunanlarda güncel film takibi yapmak isteyen kişiler düşünülerek tanıtılacak yahut direk download hizmetine sunulacaktır..

    Biliyorum uzun okumayı sevmiyor herkes o yüzden sitenin nasıl olacağını yazmıyorum cidden gönül verdiğim,isteyerek yapacağım ilk ve tek site olacak.

    Çokmu farklı bişey olacak ? Yoo hayır,eğer ciddi anlamda bir sinema tutkunu değilseniz ve nette 1cdlik versiyonunu bulabildiğiniz bir filmin neden 350HQ mkv versiyonunu bulamıyorum diye yakınmıyorsanız,ulan yaa şu filmin imdb puanı deli bişey ama bi allan kulu bile altyazısını hazırlamamış diye yakınmadıysanız yeterince,gözlerinizin dolmasını hala ağlamaktan sayıyorsanız,empati nedir bilmeyen birisiyseniz inanın sizin için hiçbir farkı olmayacak bir sitedir.Konsept olarak wordpress'tir fikir ve önerilere açıktır.

    İlgili arkadaşların pm'lerini bekliyorum,thanks..

     

     

     

     

     

     

     


    Troubles'll come & they'll pass
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mont-blanc
    mont-blanc's avatar
    Kayıt Tarihi: 15/Eylül/2007
    Erkek

    ben yapabilirim, özel bir yetenek ister mi ?

    edit : ciddi bir film zevkim var kendimce, ama tema editleme ne oluyor kardeş ?


    yıkılma sakın !
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    janni
    janni's avatar
    Kayıt Tarihi: 06/Nisan/2010
    Erkek

    ayrıntıları pm lesene bendede saglam bir server var ve bütün kült filmler.

     

     

  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Kayıt Tarihi: 31/Temmuz/2005
    Erkek

    up,konu günceldir


    Troubles'll come & they'll pass
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Kayıt Tarihi: 31/Temmuz/2005
    Erkek

    Şansımızı bir de akşam saatlerine tekabbül eden zaman dilminde deneyelim bakalım


    Troubles'll come & they'll pass
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cupofcoffee
    Cupofcoffee's avatar
    Kayıt Tarihi: 01/Ekim/2008
    Erkek

    güzel güzel sonunda  icraat yapmaya da başladın . İsim işini n yaptın bakıyım..


    Gerçek bir akıl, yalanlar ve yanılsamaların arasından kaybolmadan yolunu bulur. Gerçek bir kalp ise zehir dolu nefrete zarar görmeden dokunabilir. Bu zamanın içinde karanlık büyümeye devam etse de, her zaman aydınlığın etrafı arıtması için eğilmeyi de bilir.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Kayıt Tarihi: 31/Temmuz/2005
    Erkek

    Konu hala günceldir, masraflar bana ait, film tanıtımları bana ait (yazmak isteyene kapımız açık) fakat bugün ne izlesem tarzı basit bir script yazabilecek kadar yetenekli bir webci arkadaş şart. @iso bebeğim şu piorttaki gibin bi sciprt yazabilir misin ama daha kapsamlı, ücreti mukabilinde :*


    Troubles'll come & they'll pass
Toplam Hit: 1188 Toplam Mesaj: 7