folder Tahribat.com Forumları
linefolder Vukuatlar
linefolder Usulsüz İstanbulkart Kullanımı



Usulsüz İstanbulkart Kullanımı

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JOE
    JOE's avatar
    Kayıt Tarihi: 07/Mart/2003
    Erkek

    Siz de benim gibi yapın üniversiteden sonra yüksek lisansa başlayın ve sonuna kadar uzatın :) 

    Gerçi ben pek istanbul kart kullanmıyorum ve yüksek lisansı da sırf bu sebepten uzatmadım ama arada bir olsa da iyi oluyor.


    Not late for nothing
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Biyoteknoloji
    Biyoteknoloji's avatar
    Kayıt Tarihi: 20/Temmuz/2015
    Erkek
    Buremba bunu yazdı

    aynen ben de geçen şoförün kendi kendine söylenmesine denk geldim ne iş diye sorunca az önce bak 30 yaşında adam geçti 13 yaşındaki çocuk kartını kullanıyo şikayet ettim falan dedi. cinsiyet ve yaş olayına dikkat ediyorlarmış. ben sormadım tabi adama da, mezun olalı 1 seneyi geçiyor ama hala öğrenci kartı diye geçiyor benimki bir sıkıntı çıkar mı?

    sorun yok zaten yil sonunda iptal olur uzatamadigin icin


    Love is nothing without fucking.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArmadA
    ArmadA's avatar
    Kayıt Tarihi: 08/Ekim/2005
    Erkek

    aylık memur maaşı ve üstü alıyorsan zaten gayet ideal :) memursun götü dayadın devlete indirimli kartınıda aldın evet pahalı değil. olm eviyle işi yakın kaç tane adam tanıyonuz istanbulda :D ben esatpaşada oturuyorum işyerim gayrettepede hergün 2 vasıta değişiom enaz otobüs + metrobüs ev kirası ödüorum diğer faturalar falan derken bana sokuyosun sonra indirimli kart diye mavi kart çıkarıon tek avantajı 185 lira verip 200 basım alman onuda kullanmıyosan bi boka yaramaması. adamların yaptığı doğrumu DEĞİL! ama sen kalkar böyle yarak kürek politika izler üstünede birde kalkar saçma salak açıklamalarla milleti salak yerine koyarsan ülkede dolandırı hak hukuk dinlemeyen adamlardan zaten geçilmez.ülkece ahlak modundan çıkmışız amk.

    Cann ' ın yazdıklarına aynn katılıyorum. Burda miting yaparlar İETT otobüs leri seferber olur millet ücretsiz bundan yararlanır üstelik nerde lan bu otobüs diye osrduğunuzda neymiş gönüllüleri taşıyomuş "banane amk!" mitinge gitmek isteyen verir parasını gider her partinin şvuna böle bir şey yaparsak ohoooo. bu ülkede ne düzgün çalışıoki buda çalışsın allah aşkına zaten ya, her bişiyin faturası vatandaşın bi tarafından çıkıyor potansiyel müşteri ve sağılacak inek olunduktan sonra admalar daha çok siker bizi baştaki partiyi herkes devlet sanıyor amk daha devletin ne olduğunu ne anlama geldiğini bilmiyoz biz gerisini saymaya gerek bile yok.

    karşılaştırma yapan gençler; Avrupada bu sene 18 ine basan her gence devlete interrail hakkı veriyo benimkide milletin götüne GSS sokuyor, kişi başına düşen milli gelir kafadan 10bin dolar ama büyük başlar haricinde bu paraları kim alıyorsa herkes yoksulluk sınırında yaşıyor. sonra VS atıoruz burda bizde. karşılaştıracasanız cezayirle tunus mozambik zaireyle felan karşılaştırında içinize su serpilsin lan az :S


    Living Death
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Banlanmış Üye
    Kayıt Tarihi: 09/Kasım/2003
    Erkek

    İzmir'de aktarma ücretsiz İstanbul'da yarı fiyatına 

    hatta bazı yerlerde örneğin Cevizlibağ metrobüsten tramvaya aktarma indirimi Yok 


    Emekçiler ekmeklerini, emeklerinin karşılığı olarak ve önlenemez tarihi sürecin sonucu olarak mutlaka kazanacaklardır. Şüphesiz bu, zorlu bir dönemdir kısa vadeli ve göreceli yenilgilerden geçer.
Toplam Hit: 5709 Toplam Mesaj: 35
bedava iett engelli akbil istanbulkart indirimli paso