Uydu Alici Tavsiyesi

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    raul
    raul's avatar
    Kayıt Tarihi: 21/Temmuz/2005
    Erkek

    Arkadaslar uydu alici alacagim. Wifi destekli olani var midir. Telefonun ekranini direkt tv ye aktarmami saglayabilecek olan mesela. Bir de astra ve hotbird icin sifre kiricili birsey olursa cok iyi olur. Onerebileceginiz neler vardir fiyat/performans onemli. 

  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erdem358
    erdem358's avatar
    Kayıt Tarihi: 04/Ocak/2006
    Erkek
    raul bunu yazdı

    Arkadaslar uydu alici alacagim. Wifi destekli olani var midir. Telefonun ekranini direkt tv ye aktarmami saglayabilecek olan mesela. Bir de astra ve hotbird icin sifre kiricili birsey olursa cok iyi olur. Onerebileceginiz neler vardir fiyat/performans onemli. 

    Mürid için uppp


    Yav he he
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Kayıt Tarihi: 20/Ağustos/2005
    Erkek

    Bu isin uzmani @Roark dir gorunce gelir


    bu hayat biterkende aklımda hep sen olacaksın B bu dilden firar eden her söz yaydan çıkmış ok gibi (sagopa kajmer) Sago sıcak ekmek üzerine bal kaymak. "Bla bla" larını tartıda tartar bakkal aylak. Aşkın bir sabunsa köpürt beni Pentax
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roark
    Roark's avatar
    Kayıt Tarihi: 12/Ağustos/2011
    Erkek
    sunyy2003 bunu yazdı

    Bu isin uzmani @Roark dir gorunce gelir

    Çok teşekkür ederim hocam , eksik olma :)

     

    @Raul ; Hocam merhaba , wifi destekli olandan kastın tam olarak nedir ? bugün ufak cihazlarda bile wi-fi destegi var sormak istedigim soru ise şu wi-fi ye baglanıp ip tv üzerinden yayın mı izleyeceksin , yoksa wi-fi üzerinden bir pc gibi mi kullanacaksın , ekrana yayını vermek ayrı bir konu bunun için benim tavsiyem android bir cihaz alman olur android cihaz aldıktan sonra google'ın kendi tavsiyesi olan programlar : nexus player vb gibi programlar ile telefonun ekranını yansıtabilirsin. 

    Resmi link : https://support.google.com/nexus/answer/2865484?hl=tr 

    Astra ve hotbird yayını kırmak eskisi kadar cafcaflı birşey değil ve eskisi kadar yayın da kalmadı , olan yayınları da astra ve hotbird üzerinden en son türkçe yayın vermiyorlardı , ki imzadan direkt düz mantık kurarak ingilizce bildiğinizi düşünüyorum , eğer ingilizce yayın izlemek problem olmazsa hangi ülkede yasıyorsunuz ? belli ülkeler için zaten free sekilde yayın veriyorlar. Türkiye'de hotbird ve astra yayını izlemek istiyorsan , android cihaz harici anten sayını artırman gerekir , eğer anten sayını artırmak istemiyorsan tek anten üzerinden 3 farklı uyduyu izleyeceksen multifeed alman gerekir ( çoklu lnb tutacagı ) aynı anten üzerinden farklı uyduları ayarlayıp çalıştırabilirsin. 

    Ama ben hepsini tek bir cihazda izleyecegim ve ülke de farketmez diyorsan ; android bir cihaz ve ip tv tavsiyemdir. 

    Android ile beraber uydu ve kablo şartı olmaksızın ( internet hariç onu da wi-fi ile bagladıgını varsayıyorum ) ip tv ile beraber cihazı şu şekillerde kullanabilirsin. ; 

    1-Wi-fi baglanmıs bir android cihaz

    2-İp tv ile beraber turksat hotbird astra da ki tüm yayınları ( +18 , spor , vizyon filmler , discovery vb milyon tane kanal ) oynatan bir receiver

    3-Ekranı tv'ye yansıtabildigin bir alet gibi düsün :)

    yani tüm özellikleri , android cihaz + internet + ip tv 3'lüsü ile beraber aradıgın tüm özelliklere sahip olabilirsin. Android cihazların içinde kendi wi-fi alıcıları var.

    Android cihaz ne tavsiye edersin diye soracak olursan , bende sana tekrar türkiyeden mi alacagını , yoksa yurtıdısından mı , fiyat aralagını sormak durumundayım. 

    Ülke ve fiyat baz almadan verecegim linkler android olarak tavsiyemdir. ( türkiye ve avrupa ve fiyatları karısık olarak veriyorum ) 

    linkleri tek tek koyunca bayagı alan kaplayıp link cöplügü yapmak istemedim http://notes.io/b7rG bu linkten direkt cihaz linklerine ulasabilirsin hocam 

    Aklında soru kalırsa mutlaka sor , elimden geldigince cevaplamaya calısırım :) 

Toplam Hit: 1470 Toplam Mesaj: 5
uydu alıcı ip tv