Uyku İlaci Kullananlar
-
Sabahın 5 inde açıyorum konuyu çünki uyuyamıyorum
bana etkili ancak yanetkisi olmayan daha en düşük olan bir uyku ilacı lazım (koca karı ilaçları da olur)
1 saat içinde uykumu getirsin ve uyutsun yeter
2 kere apranax denedim çok güzel deliksiz uyutuyor ve sabah (7 , 7.30 saat lik uykudan sonra)
çok rahat birşekilde kendimi çok iyi hissederek uyanıyorum
ancak internette çok zararlı olduğu ve bağımlılık yaptığı yazıyor sizce ne yapmalıyım
-
hic tavsiye etmem ...
bi sure sonra salaklastiriyor. bazen asabi bazen sessiz sakin oluyosun.
-
aynen hocam bak saat 5:31 uyku yok bunalıyorum...
-
Beyler saçmalamayın ve kandırmayın kendinizi.
Kaç saat uyudunuz da şu an uyuyamıyorum diyorsunuz.
Bırakın ilacı milacı.
Bugün uyuyabildiğiniz vakitte uyuyun sadece 3 ya da 4 saat sonra uyanın, alarm kurun adam tutun ne bileyim.
Gün boyunca hiç uyumayın sonra gece 22.30 - 23.00 sularında yatın yatağa uyuyamazsanız beni bulun.
Sabaha kadar oturuyorsunuz sonra uyuyup bütün uykunuzu alıyorsunuz, gece olunca da uyuyamıyorum diyorsunuz.
Uyukunu alınca nasıl uyumayı düşünüyosun panxer :p
-
wking bunu yazdı:
-----------------------------
Beyler saçmalamayın ve kandırmayın kendinizi.
Kaç saat uyudunuz da şu an uyuyamıyorum diyorsunuz.
Bırakın ilacı milacı.
Bugün uyuyabildiğiniz vakitte uyuyun sadece 3 ya da 4 saat sonra uyanın, alarm kurun adam tutun ne bileyim.
Gün boyunca hiç uyumayın sonra gece 22.30 - 23.00 sularında yatın yatağa uyuyamazsanız beni bulun.
Sabaha kadar oturuyorsunuz sonra uyuyup bütün uykunuzu alıyorsunuz, gece olunca da uyuyamıyorum diyorsunuz.
Uyukunu alınca nasıl uyumayı düşünüyosun panxer :p
-----------------------------hocam seni buldum :)
yaklasık 10 gündür adam gibi uyuyamıyom .. zombi Gibi oldum :)
Edit : Holyone hocamizin Actigi konudan sonra Baka baka şaşı oldum sittim Sene uyuyamam Artık :D
-
HoLyCat bunu yazdı:
Edit : Holyone hocamizin Actigi konudan sonra Baka baka şaşı oldum sittim Sene uyuyamam Artık :D
-----------------------------Gün içinde yorucu şeyler yapıyor musun yoksa bütün gün bilgisyar başında mısın?
İlaç alacağınıza yorulmayı deneyin.
Spor yapın; en basitinden koşun, terleyin eve gelince bi duş alıp yatın.
-
wking bunu yazdı:
-----------------------------
HoLyCat bunu yazdı:
-----------------------------Gün içinde yorucu şeyler yapıyor musun yoksa bütün gün bilgisyar başında mısın?
İlaç alacağınıza yorulmayı deneyin.
Spor yapın; en basitinden koşun, terleyin eve gelince bi duş alıp yatın.
-----------------------------bütün gün pc basindayim iş geregide oyle gerektiriyor :)
-
seni anlıyorum bazen uyumak o kadar da kolay olmuyor, yaklaşık 2 sene önce berbat bi hafta geçirmiştim ben de, hiç öyle stres depresyon hali falan yoktu görünürde hiçbir sebep yokken 3 gece de toplam 1 saat oturdugum yerde uyumuştum,hepsi buydu, yatağa 11 de yatıp sabah 7 ye kadar dönmüştüm,2. geceden sonra koşuya falan çıktım yorulayım diye ama yine olmamıştı, sonuç olarak nasıl aştım o 4 günü diye sorarsan uyku ilacı değil ama atarax kullandım fakat kesinlikle tavsiye etmem 3-4 gün kullandım uykum biraz düzene girdi bi daha da kullanmadım...
şuan bu saatte neden ayaktasın diye sorarsan bu benim kendi tercihim...
gece yaşamayı seviyorum..kendimi örnek gösterirsem gece uykum geliyor eğer o saatte uyumazsam bi daha uyuyamıyorum bu saat değişiyor bazen saat 8 de uykum geliyor, eğer düzenli bi uyku istiyorsan akşam saat kaç olursa olsun uykun geldiği anda uyu,
bir de kesinlikle sarımsağı tavsiye ederim, yiyebildiğin kadar ye 1 saat içinde uyuyakalmazsan beni bul=)
-
ohooo sen çoktan uyua kalmışsın bide konu açıosun=) hadi allah rahatlık versin birader
-
uyumaya çalıştım olmuyor film izleyeyim dedim torrent karıştırdım konuyu kaçırmışım kusurabakmayın
benim en büyük sorunum (çocuklugumdan beri var)
hergün aynı saatte kalkamama aynı saatte yatamama olayı
ne kadar yorgun olsamda her gün biraz daha geç yatıyorum yani bugun 24 de yatsam 08.00 da kalksam
aynı günün akşamı 1 2 gibi uyuyabilirim sonra 9 10 gibi kalkıp bu sefer 3 4 gibi uyuyorum yada daha geç her gün böyle böyle bir kaç saat atıyor :(
+++ ekleme ++
büyük sözü dinleyip erkenden yataga girip (ogün yorgun bişiler yapmış ev erken kalmış oldugum halde)
2 3 saat dönüp durmadan millet yattıktan sora bir çok kez kalktıgımı bilirim
bu sorunun en büyük kaynagı bilgisayar biliyorum her gün dolaşıp yorulunca uyumak daha kolay oluyor fakat
bilgisayar zamanı bu süre artsa da bilgisayar olmadığında da yatamıyorum tek fark bilgisayar daha fazla açtığı için uykum çok daha geç geliyor
bazen uykusuzluktan ölüyorum ama kafamı yastıga koydugumda yine uyuyamıyorum :(
şöyle bitkisel bişiler olsa en azından esnetse biraz uyku getirse kafi
-
hergün 3 saat ağır spor yap.uyuman garanti