Vatan Bilgisayar Ürün İadesi

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xeren
    xeren's avatar
    Kayıt Tarihi: 29/Temmuz/2005
    Erkek

    Bende anakarti yakmistim, tamir edemediler ücret veya aynı ürün telafisi yaptılar bilgine. Bukadar zorlastirmasaydin şikayet falan. 

  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kalibre
    kalibre's avatar
    Kayıt Tarihi: 05/Mart/2006
    Erkek

    Abiler şimdi vatandan geliyorum şöyleki cihazı soranlar olmuş macbook pro yani sorun cihaz tarafında değil ürün sıkıntılı bi de inanılmaz ısınıyor tek usb tsktigimda bile.

    Vatandan ulaştılar bana mağazadan alınan ürün için iade söz konusu değil dediler (ayıplı vs degilse) beni çıldırtan oradaki mağaza personellerinin yaklaşımı

    Ben ilk gittiğimde aklımda iade yoktu hatta ben hdmi kablodan şüpheleniyorum ve onlara surada bir monitörde deneyelim belki kablom arızalıdır dedim ama değişik değişik konuştular o delirtti beni. 

    Bugün vatandan çıkıp mediamarkt'a gittim anlattım durumu cihaz mi yoksa kablomu sıkıntılı anlamak için test edebilir miyiz dedim sağolsunlar hemen orada yeni bir kablo ile test ettik cihaz sağlam cıktı. Kablo aldım geldim eve biraz benim de tezcanliligim var ama dediğim gibi oradaki personel konuşurken yüzünüze bile bakmıyor bu insanın sinirine dokunuyor


    Herkesin hayatına kimse karışamaz
Toplam Hit: 1586 Toplam Mesaj: 13
vatan bilgisayar iade vatan bilgisayar