Veri Kurtarma
-
Sayın müridler beş dakika önce yaklaşık 50 gb lık film arşivimi yanlışlıkla shift+delete ile sildim kurtrarma programları ile hepsi kurtulur mu?
Kurtulursa hangi programla daha iyi sonuç alınır?
-
acronis die bı program var hocam onu dene istersen bi
-
eyw sen denedin mi hiç işe yarıyo mu?
-
üzerine birşey yazma hdd nin. hangi geri getirici proğramı kullansan getirir. ama hdd ye bişey yazmaman gerekiyor
-
recuva kullan hocam sorunsuz alırsın geri
-
blackemre bunu yazdı:
-----------------------------
eyw sen denedin mi hiç işe yarıyo mu?
-----------------------------onceden kullandım ılk surumlerı kurtarıyordu ama arkadasında dedıgı gıbı uzerıne bısı yazma
-
easy recovery buldum en kolay onla bi deniyim hemen sağolun
-
get data back..
silinen dosya sistemine bak ntfs mi fat32 mi ona göre programı kur ve çalıştır..
-
file scavenger diye bir program var onu ben çok kullandım. Tavsiye ederim. Eğer bilgisayarda filmleri sildikten sonra fazla dosya kopyalayıp silmediysen hepsini kurtarabilme şansın var. Fakat veri kurtarma işi çoook uzun zaman alıyo :D
-
evet hatırladım file scavenger güzel programdı 3.2 sini kullanmıştım 4-5 format önceki fotoları kurtarmıştı ama şu an devam ediyo arama easy recovery ile 20 dakikaya bitiyomuş olmadı scavenger ı denicem.
-
snnyk bunu yazdı:
-----------------------------
recuva kullan hocam sorunsuz alırsın geri
-----------------------------recuva sildigin an geri buluyor sanırım ben 16 ocakta sildigim belgeyi kurtaramadım recuvayla bende bi program arıyorum şimdi :/