Vestel Venus Z40 - Gururla Toplama

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Kayıt Tarihi: 27/Mayıs/2011
    Erkek

    Öncelikle Aytek hoca efendi hazretlerinden destur alman gerekli yoksa olmaz. 


    Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yolbulucu
    yolbulucu's avatar
    Kayıt Tarihi: 06/Nisan/2007
    Homo
    mkyb bunu yazdı
    yolbulucu bunu yazdı

    bence gayet güzel bir telefon, tabi ki ilk başlarda boyle toplayarak başlayacağız yavaş yavaş inşaallah yapmayı da oğreneceğiz. ben de şu an çok sükür wep sitesi falan yaparak ekmeğimi kazanıyorum ama lisedeyken sadece wordpress falan kurabiliyodum. vestel deki mühendislerimiz eminim gavurlardan telefon alırken çaktırmadan sorular sorup bu telefonu nasıl ürettikleriyle ilgili mühendizlik sırlarını oğreniyorlardır ve onların onune geçmek için harika fikirleri vardır. bzim yapmamız gereken vestelimizin arkasında durmak

    selam ve dua ile

     

    Yarın Cuma'ya geleceksin değil mi güzel kardeşim ? Cuma akşamıda abilerde birlikte feyzli sohpetler yapıp KPSS'de çıkacak sorulara çalışırız Allah'ın izniyle.

    selamın aleyküm mübarek mesajını yeni gordüm. camiye gelmeyeceğim, biz cemaat olarak bizim bir abinin evinin bodrum katında kılıyoruz. sonrasında da sabahlara kadar demli çay ve maklube eşliğinde sohbet ediyor, zikir çekiyoruz. bu siteye de zaten islamı geniş alanlara yaymak ve tebliğ için giriyoruz. bunun yanında çeşitli adolt sitelerinde de çok muhterem arkadaşlarla helal dairesi içerisinde ibretlik paylaşımlarda bulunuyoruz, zaten burayı da adolt sitelerden bir arkadaş tavsiye etmişti 10 küsür sene once. eğer sen de inşallah bir gün sohbetlerimize dahi olmak istersen daima bekleriz.


    29.99cm, titanyum kaplamalı, çift damarlı, su ve yağ soğutmalı.
Toplam Hit: 2075 Toplam Mesaj: 13
vestel