folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Veteriner Masrafları



Veteriner Masrafları

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amatör Üye
    atakartal
    atakartal's avatar
    Kayıt Tarihi: 25/Mayıs/2012
    Erkek

    Bir arkadaşım 2 yıl önce bir yavru sokak kedisini sahiplendi. Yemesine içmesine masrafını yaptı onda bir sıkıntı yok ancak birkaç gündür hastaydı veterinere götürdü sırf testler için 300-400 tl para istendi ve gittiği yer bir devlet üniversitesinin veterinerlik bölümü yani özel veteriner değil. Testler ardından daha sonuçlanmadan muhtemelen 1 hafta getirilmesi gerektiğini ve ortalama 300-400 tl civarında ilaçları ve tedavisi tutacağı söylenmiş bunun sonucunda öğrenci olan arkadaşım bu masrafa katlanamayacağı için kediyi barınağa verdi.

    Bende sahiplenmeyi düşünüyordum ancak bu masraflar cidden çok peki buna bir çözüm yok mudur? Yani noldu yine hayvan devlete kaldı bunun yerine en azından sokak hayvanlarının veterinerlik masraflarını karşılasa devlet içinde daha yararlı olmaz mı diye düşünüyorum. Sahiplenilmemiş olanların tedavisi yapılıyorken eve alınmış olanların neden yapılmıyor halen anlayabilmiş değilim.

  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mavii
    mavii's avatar
    Kayıt Tarihi: 24/Mayıs/2012
    Erkek

    çünkü artık sokak hayvanı değil adı üzerinde sahipleniyorsun bu durumda hastalık vs zamanlarını da düşünüp karar vermek lazım. evet haklısın fiyatlar çok aşırı yüksek 8-10 liraya gelen aşılar 100 liraya yapılıyor. Devlet dahi olsa film, ilaç vs paraları dünyanın parası. Keşke hem veterinerler de hem de devlette fiyat uygun olsa da insanlar rahatlıkla çocuklarını götürebilse

Toplam Hit: 640 Toplam Mesaj: 2
hayvan kedi kedi veteriner