Video Kurtarma
-
Az önce bi dizinin bir bolumunu yanlışla şift dılit yapıp sildim, onu kurtarmak için program tavsiyesi olan? sorun değil o bolumu bulup indiririm ama bolum indirebiliceğim bir site bilmiyorum, idm ile cekecek olsamda sitelerin hepsinde 3 4 part. birde 720p indirdim o indirdiğim aynı görüntü kalitesinde olmayacak tabii.
-
Recuva programını kullan ücretsiz kurtarırsın uzantısını biliyorsan o uzantıya göre arat seri olur
gelişmiş bir yazılım istiyorsan encase bunu kullan
-
Peroksit bunu yazdı:
-----------------------------Recuva programını kullan ücretsiz kurtarırsın uzantısını biliyorsan o uzantıya göre arat seri olur
-----------------------------recuvanın içinden çıkamamıştım bir ara, ama deneyecem akşam sağol. :)
-
getdataback'ten şaşma.
-
bad copy diyede program var ona bakabilirsin
-
RotKerim bunu yazdı:
-----------------------------Peroksit bunu yazdı:
-----------------------------Recuva programını kullan ücretsiz kurtarırsın uzantısını biliyorsan o uzantıya göre arat seri olur
-----------------------------recuvanın içinden çıkamamıştım bir ara, ama deneyecem akşam sağol. :)
-----------------------------en basiti recuva yaw :S youtubeye yaz recuva recevory files diye izle yaparsın
-
eXceptioN bunu yazdı:
-----------------------------getdataback'ten şaşma.
-----------------------------http://www.tamindir.com/indir/MjAxMi0wMy0xMCAxODo1NDoyNA==/getdataback-v303/windows/4.20
aynen hoca bu iyi pro.
-
Bunu dene http://www.4shared.com/zip/nZSDo3rJ/Recovery__sper_veri_kurtarma_.html
-
Getdataback iyi ama umarım videoların bozulmadan kurtarırsın,
-
DiskDigger diye birşey denedim, güzel aslında baya derin arama yapıyor, dizi .avi olduğu için sadece avi türünü seçtim, sadece bir bolum silmeme ragmen farklı bir kaç bolum buldum, o neden oyle oldu? isimleri değiştirdiği için hangisini sildiğimi bulamıyorum, eski ismiyle bulan bi program var mı?
-
hocam onu kurtarana kadar yeni bölümü indirirsin.Gir torrentten çek.akşama bırak sabaha insin hiç kasma.