folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Vietcong Yardım



Vietcong Yardım

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dj_ImpeTus
    Dj_ImpeTus's avatar
    Kayıt Tarihi: 20/Haziran/2003
    Erkek
    Vietcong da bi blm var karanlık bi tünelde ilerliyon nası geçioz o bölümü ben geçemedim a.k bilen varsa yardımcı olursa sevinirim

    Trance 4 eVer...! www.headhack.com comiNg sooN...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yTSe_JaM
    yTSe_JaM's avatar
    Kayıt Tarihi: 23/Mart/2003
    Erkek
    vietnamlıların actıgı tünellerden bahsediyosan orayı gecmek icin kötümü yırttım anlatıyım..

    sana 8 tane ısık cihazı veriyolar(yere atmak icin)bunları ekonomik kullanmanlazım bazı yerlerde bubi tuzakları var bunların yerlerini nerelerde olduklarını ezberliceksin.

    ilk olarak hic bi yere ısık atmadan ilerliceksin bak mouse'un crosshair'ı kayboldugu zaman mouse'unu cevir cünkü sen duvara dayanmıssın demektir tekrar orası ekrana geldiği zaman ilerle yannız bi kulagında adamların seslerinde olucak eger ses duyarsan dur ve yere 1 tane ısık at cünkü onların bulundukları yere gelmekden bubi tuzagı kurmuslar onu görebileceğin en uzak yerden ates ederek patlt ondan sonra adamları hallet ve ilerle tekrar (dikkat cok karısık geri dönme ve korkma ürkme silahını bosuna harcama ok ?.
    sonra bayagı ilerledikten sonra yere 1 tane daha ısık at birazcık daha sonra 1 tane daha ve sonra zaten yavas yavas sona yaklasıcaksın sonlara dogru bunlar cok oluyolar ve bi yervar eger oraya girersen cıkmaz tünel sonra geri dönmeden azcık ilerledikten sonra yere bi tane ısık at ve kesişme noktasından ilerle ileriye dogru sonra zaten bitecek ama unutma adamların nerde olduklarını ezberlemek ve seslerine önem vermek zorundasın...

    Our Master Miyamoto Musashi Says: The way is in Training Know the Ways of all professions. Distinguish between gain and loss in worldly matters. Do not think dishonestly.
Toplam Hit: 1752 Toplam Mesaj: 2