Visual Basic Bilen Aranıyor [Maaşlı]
-
Visual Basic'i çok iyi bilen 3000 ytl maaşlı sadece 1 ay çalışıcak yeme içme ve kalma işini iş verenle konuşursunuz bunları o vericekmiş ben sadece aracılık yapıyorum isteyen pm atsın msn adresini bi görüşürsünüz..
-
ben biLmiyorum konu up :D :D
-
Vb 6.0 biliyorum ama Yurtdisindayim istersen free lance olarak calisayim.
-
C# ve Microsoft Visual Studio 2008'i çok iyi bilen arkadaşım war proje nedir hocam ?
-
Var hocam Visual Basic bilen
-
Konu Up ! :D
-
Az biraz bilirim ben de ama neden özellikle visual basic bilen birisine böyle maaş verilir? Kuşkulandırıyor insanı. Yani bir veritabanı projesi olsa birçok dille daha iyileri bile yapılır. Enteresan :)
-
c#'ı iyi bilirim zaten şuanda bir yazılım firmasında çalışıyorum. referanslarım sitemde mevcut. beni yönlendirirsen memnun olrum.
-
O lanet olası :D ve olağan üstü dili 6 sene yazdım şimdi c# ama vb6 her zaman tuttuğum bir dildir vb6 ile yazılamayacak program yoktur.(Oyun dahil ;))
-
hehe böle dedinde 3 sene önce sanırım böle bi arkadaşa teklif etmişlerdi ama vb degil c++ sanırım o küçük bir programa güvenlik şifresi yazmasını istemişlerdi sanırım, kredi kartı dolandırcılarının giriş parolasınımı ne yazmış birşeyler bunuda almışlardı
ne yapacagını açıklasın da bi
-
il neresi ? iş nedir? detayli bilgi alabilir miyim ?
Toplam Hit: 2047 Toplam Mesaj: 11