Visual Basic Te Msn Nedinliyorum Kontrollü
-
Visual basicte bi program yazmak istiyorum programın amacı cs serverımın canlı istatistigini msnimde ne dinliyorum özelliği açıkken iletide göstermek istiyorum benim aradıgım tarzda bi program gördüm yalnız kendi sunucularını koymuşlar bu konuda bana bi fikir verirseniz memnun olurum
-
hocam + bide bana Visual Basicin linklerini versene indiriyim
-
netten indirmeni tavsiye etmem komple visual studio.net 2005 bir kaç gb falan cd sini falan bulmaya çalış illa indircem dersen link bakarım
-
eet illa indirecem
-
google'a ;
visual basic 6.0 portable yazmak çok mu zor hoca ?
http://www.google.com.tr/search?hl=tr&sa=X&oi=spell&resnum=0&ct=result&cd=1&q=visual+basic+6.0+portable&spell=1
azcık şu google'ı kullanmasını bilin. ;) -
konumun içine s*çtınız :D
-
The_FCN bunu yazdı:
-----------------------------
konumun içine s*çtınız :D
-----------------------------ahahaha :D.Harbiden fena olmuş.Vb bilsem yardım ederdim ama malesef :)
-
Hmms malesef o olay o kadar kolay degil.Directx in alt handlesi yapmislar o iletinin yazdığı kutucuğu ve spy++ gibi proglardada gozukmuyor.Yani normal bir text box olsa SendMessage ve WM_GETTEXT api fonksiyonlariyla rahatca okurdun.Fakat bu iletinin yazdigi componentin hWnd sini bir sekilde bulman lazim bunu arastir sonra sendmessageyle almayi dene.
-
hmm tamam bakıcam söylediklerine
-
6.0 fortabl bende var istrsenn upld edip yolyım linkk hoca XD
-
BKZ :D MESSENGER PROTOCOL leri :D Oyle Hook la Falan olmaz kasma bosuna MSN protocollerinde var istediğin şey...
Toplam Hit: 2863 Toplam Mesaj: 11