Visual Studio İpucu Kutucuğu Açılmıyor
-
ya adını bilmediğim için ipucu kutucuğu diyorum ama hani mesela s yazdığımızda s ile başlıyan komutları listeliyor hemen yan tarafına o zımbırtı açılmıyor bunu etkinleştirme gibi bişey yapabiliyormuyuz? visual studio 2008 ile çalışıyorum şu an. 2010da böyle bir sorun yok ancak 2008de açılmıyor :/
-
yokmu bir çaresi?
-
rctrl ve shift tuşlarına aynı anda basınca açılıyo ama vs2010da hiçbişeye basmadan açılıyor. Bunun bi otomatik ayarı yokmudur acaba?
EDİT:aradığım şey bu değilmiş ama bu tuş kombinasyonuyla açılan gibi açılıyor hani kod yazdıkça,açamıyorum :/
-
ctrl shit alt space hepsine basınca bişeyler olmuştu sonra yine aynısıyla geri dönmüştüm
-
UCANTENEKE bunu yazdı:
-----------------------------ctrl shit alt space hepsine basınca bişeyler olmuştu sonra yine aynısıyla geri dönmüştüm
-----------------------------bende diyorum işte shit :D yok ya açılmıyor birtürlü
-
hacı anlamadım problemini printscreen yapsan?
-
bak mesela adam stored yazmış imlecin yanında yazabileceği olasılıklar açılmış işte bu açılmıyor bende yazarken doğrumu yazıyorum yanlışmı yazıyorum anlamıyorum :/
-
2010'da CTRL + Space yapınca geliyor ama o 2008 hakkında bilgim yok..
ama ondada öyle olması lazım ya :D XE2'de bile CTRL + Space ile geliyor o.
-
ya ctrl+space basıyorum ama başka bitane geliyor sanki :/ görmem gerekenleri göremiyorum
EDİT:
şimdi denedim c++ ile yazarken kullanabileceğim tüm komutları gösteriyor evet,kıllığı qt kütüphanesine herhalde :/ birde bunu ctrl+space yapmadan otomatik açtıramıyomuyuz? 2010da direk geliyo bu kutucuk
-
wasd bunu yazdı:
-----------------------------ya ctrl+space basıyorum ama başka bitane geliyor sanki :/ görmem gerekenleri göremiyorum
-----------------------------hocam geliyordurda görmeniz gerekeni görmek için önceki koda bakıyor.
2010 kullanıyorum. Mesela "Color." yazıp CTRL + SPACE yaptım bana renk kodları geldi.
öncekine bakıp ona göre veriyor zaten.

-
vs 2010 ile c# kodlarken bende onlar otomatik açılıyor hiçbi tuş kombinasyonuna gerek duymadan,ben aynı rahatlığı istiyorum 2008de de :D ondan soruyorum ya zaten