Vodafone Ayıbı - Dava Açmak İstiyorum
-
Evet beyler, ayın 22sinde tarife değiştirdim fakat eski ve yeni tarife ücretini beraber aldılar. 65 tl fatura kestiler. Sikayetvar a yazdım, ama ben resmi anlamda hakkımı aramak istiyorum. Nasıl olur tüketici hakem heyetine mi başvuracağız hatta gerekirse dava açarım. Bu konuda yardımcı olur musunuz?
-
Tüketici hakem heyetine basvuracaksın eğer cözülmez ise taraflar itirazı mahkemeye taşır. Diye biliyorum.
-
ay ortasında değişimi yaptıysan fatura kesimden önce her türlü kitlerler aga
-
Hocam bende tarife değiştireceğim için vodafone kampanyalarını baya inceledim.Yalnız orada küçük fontla yazılmış bir yazı vardı görmemişsin sanırım.Tarife değişikliğinde eski tarife ile yeni tarife ücretini aynı anda ödüyorsun.Yani şikayette etsen boş.. Asıl benim şikayet etmem gerekiyor.Faturalı tarifemi dakikalıya çevirmek için aradım.Kız hemen işlemizi yapalım dedi.Daha sonra eğer bu işlemi ay sonu yaparsam yine aynı faturayı, yani tek bir fatura ödeyeceğimi söyledi bende bekledim.Ama öyle değilmiş.Fatura kesim tarihinden 15 gün sonra gözüküyormuş faturan.Yani 26 lira ödeyeceğime bu telefondaki şıllık yüzünden 59 lira ödeyecem şimdi..
-
İyi de hocam hiç adil değil bu. Fatura kesiminden 1 gün önce değiştirsem de tamamını mı ödeyeceğim gene, ayakta skiyorlar adamı.
-
Hocam benim gördüğüm hangi operator olursa olsun Türkiyede Faturalı hat kullanılmaz vede Taahhütle indirimli aldıgın sandıgın herşeyden kazık yiyosun. En iyisi kontürle takılmak. En fazla bakiyem 0 olur ama fazladan kazıklayamazlar.
-
hocu sanırım öyle bi hakkın yok çünkü elemanlar söylüyor
sana söylememişlerse o elemanın yanlışı ama durum böyle onun için bu tur değişikliklerde ay sonunu beklemek lazım
ttnet voda. turkcell filan dahil
-
Bana da kitlemeye çalışıyorlar arada ama tosun yer mi bu numaraları.
Müşteri temsilcisini kafaya alıp iade kaydı yaptırıyorum, geçen ayda 12 bu aydan 6 tl alacağım var.İkisi beraber bidahaki faturamdan kesilecek.
Gelen maksimum faturam 46tl -
Sikayetvarda hakkini ara. Cyberangel haci sen de yardir ordan.
Sonra vodafona konularla ilgili faks gonderin cevabini mutlaka isteyin, tuketici mahk oyle bsyler isyiyodu ama sira ona gelmeden cozmstm bn
-
aveanın sitesinde tarife seçeneklerini incelerken, pat diye tarifeniz değişti dedi.
hemen aradım yanlışıkla oldu vs. tamam halletcez fln dediler ama ay sonunda 2 tarifeninde faturasını odemek zorunda kaldım.
-
https://tuketici.btk.gov.tr/giris/
burdan üye ol, şikayetini bildir.