folder Tahribat.com Forumları
linefolder Cep Telefonları, Gsm Operatörleri ve Mobil İnternet
linefolder Vodafone’Nun Başkasının İcralık Borçlarını Benim E-Devlet Sayfamda Göstermesi

Vodafone’Nun Başkasının İcralık Borçlarını Benim E-Devlet Sayfamda Göstermesi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

E-devlet menüleri arasında gezerken BTK’nın borç ve alacak sayfasından bir alacağım veya borcum var mı  sorgulayayım dedim. Merak edenler bu linkten ulaşabilir :

https://www.turkiye.gov.tr/btk-mobil-sabit-internet-kablo-tv-uydu-isletmecilerinden-borc-ve-alacak-sorgulama

Neyse sayfa açıldı ve gördüğüm ekran şu :

Ben 11 bin 800 küsur liralık borç yazısını görünce bir anlık şok geçirdim. Az buz değil 11 bin küsur lira.

Neyse detaylı bilgi linkine tıkladım ve şuan ekran ile karşılaştım :

Taa 2013 yılından yani 3 yıl öncesinden 2.219 liralık borcum varmış. İmkanı yok o borcun o kadar durmasına. Eve kağıt gelir, telefonla arayıp uyarıralrdı vs.

Hayır numaraları aradım tek tek Vodafone kayıtlı böyle bir numara bulunmamaktadır diyor telesekreter.

Neyse dedim bankamın online işlemler kısmından borcu ödemeye kalkışsam ne olur dedim. Orada da şöyle bir ekran karşıladı beni :

Bunun üstüne hemen en yakın Vodafone mağazasına gittim ama kapalıydı. Kış saatinden midir nedir 20:00’da kapalıydı dükkan.

Her neyse eve geldim tekrar müşteri hizmetlerine ulaştım 10-15 dakika hatta bekleyerek. Telefondaki görevlide şaşırdı ben borç göremiyorum dedi. Dedim ben sana numaraları vereyim tek tek sen istersen bak. Numaraları okudum hatta S**** G*** isimli birinin adına kayıtlı gözüküyor. Görevli dahada şaşırdı. Sizi hatta bekleteceğim dedi beni beklemeye aldı.

2-3 dakika sonra geri döndü. S.G isimli şahısın sizinle bir alakası yok numaralarda o şahısa ait evet ve icralık borçları mevcut dedi. Sistemsel bir hata olmuş olabilir ancak borcunuz yok içiniz rahat olsun diyede belirtti.

Bende teşekkür ettim kapattım. Ancak içimden neler geçiyor neler. Tabi görevlinin suçu yok. Bir operatörün bu kadar dandik ötesi sistemi olabilir mi ?

mkyb tarafından 30/Ara/16 20:18 tarihinde düzenlenmiştir

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jilet_Boris
    Jilet_Boris's avatar
    Erkek

Enteresan bir şekilde babamın telefon numarasının borcu bende görünüyor, anlayamadım

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dark_Lord
    Dark_Lord's avatar
    Erkek

Geçmiş olsun, pm attım ilk aklıma geleni :D

"biz televizyon izleyerek, milyonerler, sinema tanrıları, rock yıldızları olacağımıza inanarak büyüdük ama olamayacağız... hepimiz heba oluyoruz... bütün bir nesil benzin pompalıyor, garsonluk yapıyor ya da beyaz yakalı köle olmuş... reklamlar yüzünden araba ve kıyafet peşindeyiz... nefret ettiğimiz işlerde çalışıyor, gereksiz şeyler alıyoruz..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mezantalac
    Mezantalac's avatar
    Erkek

Anne baba vodafone onlarin borcuda bende görünüyor sistemsel bir hata olmalı

"Bundan yirmi yıl sonra, yapmadığın şeylerden,yaptıklarından daha fazla pişmanlık duyacaksın.Bu yüzden, halatlarını söküp at. Güvende olduğun limandan ayrıl. Yelkenlerini rüzgarla doldur. Araştır. Hayal et. Keşfet." (Mark Twain)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

benimde superonline aboneliği çıktı şimdi arıyorum bakalım

edit: Turkcell tv plus aboneliğinden tanımlanıyormuş sıkıntı yok 

DJ_Alper tarafından 31/Ara/16 11:23 tarihinde düzenlenmiştir

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ★★★★★
    Genki
    Genki's avatar
    Erkek

e devlette sorun var ya.

Bende 4-5 tane hat , 1-2 tane superonline ıvı zıvır üyeliği gözüküyor ama bana denk gelenler zengin herhalde, hiçbirinin borcu yok :D

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hayalet Avcısı
    TaRuZ
    TaRuZ's avatar
    Erkek

ttnetten 21 tl alacağım varmış, teşekkür ederim :)

Errare Humanum Est
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Vodafone'nun sistem gene uçmuş. Babamın üstüne olan hatları bende gösteriyor. :D

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shephard
    Shephard's avatar
    Erkek

vodafone sistem geçişi yapıyor bu dönem oturana kadar saçmalıyacaktır , bi yerden böyle duydum. bazılarına 3-5 aydır fatura gelmiyormuş :)

Turkey, Photographer. #socialmedia #photography #videography #interior #architectural #food #lifestyle #fashion #product #aerial #drone
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    Shephard bunu yazdı

vodafone sistem geçişi yapıyor bu dönem oturana kadar saçmalıyacaktır , bi yerden böyle duydum. bazılarına 3-5 aydır fatura gelmiyormuş :)

Bende yaza doğru Doğuş grubuna satılacağını duydum. 

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

hat ve abonelikte edevlet sorgulamasında problem yıllardır var 

ayrıca numara taşıma operatör değiştirme ve eskiden size ait fakat sonra başkasına satılmış hatlar gibi komplike sonuçlarda e devlet düzgün göstermiyor numara vodafone da ama turkcell gösteriyor yada tam tersi gibi en iyisi gidip bayiye TCKN bazında borç sorgulaması yaptırmak. 

Toplam Hit: 1678 Toplam Mesaj: 11
vodafone sistemsel hata