Vücut Geliştirme Boy Uzamasını Engellermi ?
-
ya arkadaşlar badiye gitcem hafif kilo var , onları incelterek kas yapabilirmiyim öyle olmasını istiyorum i yoksa kaba saba bişemi olur ve boyumun uzamasını engellermi ?
-
ben de gitmiştim bir ara :) ağırlığı çok çalışırsan eklemlerin birbiri içine girer, ama barfiks ile durumu kurtarırsın, fazla yüklenme kendine...
-
amac fizigini yapilandirip , forma sokmak ise adabı ile yap derim, 16ımdan önce tanıştım vücut gelistirme sporu ile, 17-18 li yaşlarımda ise abartılı çalıştım. Ailemdeki diğer 3 bireyin boy ortalaması 1.84, benim 1.80'de kaldı ve ailemin en kısa olan bireyi durumundayım.
-
airlik calsrkene airliklari otrrk yap ve her calssndan sora airliklari her arada bi strech yap kolun kisalmasin ve kafana gore yapma vucudun acaip airr bi calisma takvimi gibi bisi cikar ve profsynllerdn yardm iste bu takvimi ckrrkene
-
Ya hocam ben diormki hayvan gibi olmiim sadece kilolaraı incelterek kas yapiim öle bi imkan varmı ve varsa ne kadar zamanımı alır ?
-
bizim bi hoca vardı o da bi süre devam etmiş vücut geliştirmeye fakat bıraktıktan sonra kaslar yumuşadığı feci şekilde kasların sarkmaya başlıyomuş. dikkatli olmanı tavsiye ederim.
-
tehlikeli işler yani : ) , ya yerim kası 5 kilo fazlam var versem çoook çok yeter , aslında kaslı durmak pek hoşuma gitmez öyle göt filan şişik duruyo büyün vücudu çalıştırınca, ama sadece bel incelsin yeter
-
Body'i deilde birde yüzmeyi arastirsan onunda cok faydasi var hem body gibi boy sorunuda cıkartmiyor
-
yemene biraz dikkat ettiginde zaten o 5 kilo fazlani rahatlikla verirsin dostum gobek bolgesiyse hersabah 3
4 bardak su ictikten sonra 10 dakika arayla mekiğe yat her seferinde 5 artirarak cekmeye calis eller gogusunde kafanda olcak sekilde deil ve yarim mekik bak ne oluyo o karnindaki yağlar 1 hafta sonra:) -
dengeli yaptığın sürece boy uzamasını engellemez. ağırlık kaldırmayı abartma bak haltercilere hepsi kısa boylu :)
-
sen gir body calıs hoja fazla agırlık kaldırma calısmalıra yaparsan,boy atmassın,zaten spor merkezine gittiğinde hoca'ya dersin ho cam böle böle ben su sekilde calısmak istiyorum oda sana yardımcı olcaktır...sana tavsiyem Ateşmen spor kulübüne git..
Toplam Hit: 5351 Toplam Mesaj: 11