folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Vücut Geliştirme Boy Uzamasını Engellermi ?

Vücut Geliştirme Boy Uzamasını Engellermi ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lemuria
    Lemuria's avatar
    Erkek
    ya arkadaşlar badiye gitcem hafif kilo var , onları incelterek kas yapabilirmiyim öyle olmasını istiyorum i yoksa kaba saba bişemi olur ve boyumun uzamasını engellermi ?

dont think twice its all right
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    ben de gitmiştim bir ara :) ağırlığı çok çalışırsan eklemlerin birbiri içine girer, ama barfiks ile durumu kurtarırsın, fazla yüklenme kendine...

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hojucuk
    hojucuk's avatar
    Erkek
    amac fizigini yapilandirip , forma sokmak ise adabı ile yap derim, 16ımdan önce tanıştım vücut gelistirme sporu ile, 17-18 li yaşlarımda ise abartılı çalıştım. Ailemdeki diğer 3 bireyin boy ortalaması 1.84, benim 1.80'de kaldı ve ailemin en kısa olan bireyi durumundayım.

C* ya hepsin ya hic..ya TÜRK"sün ya pic!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    shizzle
    shizzle's avatar
    Erkek
    airlik calsrkene airliklari otrrk yap ve her calssndan sora airliklari her arada bi strech yap kolun kisalmasin ve kafana gore yapma vucudun acaip airr bi calisma takvimi gibi bisi cikar ve profsynllerdn yardm iste bu takvimi ckrrkene

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lemuria
    Lemuria's avatar
    Erkek
    Ya hocam ben diormki hayvan gibi olmiim sadece kilolaraı incelterek kas yapiim öle bi imkan varmı ve varsa ne kadar zamanımı alır ?

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mugato
    mugato's avatar
    Erkek
    bizim bi hoca vardı o da bi süre devam etmiş vücut geliştirmeye fakat bıraktıktan sonra kaslar yumuşadığı feci şekilde kasların sarkmaya başlıyomuş. dikkatli olmanı tavsiye ederim.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lemuria
    Lemuria's avatar
    Erkek
    tehlikeli işler yani : ) , ya yerim kası 5 kilo fazlam var versem çoook çok yeter , aslında kaslı durmak pek hoşuma gitmez öyle göt filan şişik duruyo büyün vücudu çalıştırınca, ama sadece bel incelsin yeter

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Focal
    Focal's avatar
    Erkek
    Body'i deilde birde yüzmeyi arastirsan onunda cok faydasi var hem body gibi boy sorunuda cıkartmiyor
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    darkii
    darkii's avatar
    Erkek
    yemene biraz dikkat ettiginde zaten o 5 kilo fazlani rahatlikla verirsin dostum gobek bolgesiyse hersabah 3
    4 bardak su ictikten sonra 10 dakika arayla mekiğe yat her seferinde 5 artirarak cekmeye calis eller gogusunde kafanda olcak sekilde deil ve yarim mekik bak ne oluyo o karnindaki yağlar 1 hafta sonra:)

Sözlerim Silahlarim! İmza Kajmer...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CRASH
    CRASH's avatar
    Erkek
    dengeli yaptığın sürece boy uzamasını engellemez. ağırlık kaldırmayı abartma bak haltercilere hepsi kısa boylu :)

The only good is knowledge and the only evil is ignorance.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dogan08
    Dogan08's avatar
    Erkek
    sen gir body calıs hoja fazla agırlık kaldırma calısmalıra yaparsan,boy atmassın,zaten spor merkezine gittiğinde hoca'ya dersin ho cam böle böle ben su sekilde calısmak istiyorum oda sana yardımcı olcaktır...sana tavsiyem Ateşmen spor kulübüne git..
Toplam Hit: 5351 Toplam Mesaj: 11