folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Vurun Kızıl Sultana!



Vurun Kızıl Sultana!

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FiLoZoF
    FiLoZoF's avatar
    Kayıt Tarihi: 31/Temmuz/2005
    Erkek

    “Ya Hu”

    Bismillahirrahmanirrahim vebihi nestain

    Elhamdülillahi rabbilalemin ve efdalü salati ve ettemmü teslim ala Seyyidina Muhammedin resulü rabbulalemin ve ala alihi ve sahbihi ecmain vetabiine ila yemüddin.

    İşbu arîzamı tarikat-i Şazeliye Şeyhi vücutlara ruh ve hayat veren ve cümlenin efendisi bulunan Eşşeyh Mahmud Ebüşşamât Hazretlerine ref ediyorum: Mübarek ellerini öperek ve duâlarını rica ederek selâm ve hürmetlerimi takdimden sonra arz ederim ki, sene-i haliye şehr-i mayısın 2. günü tarihli mektubunuz vasıl oldu. Sıhhat ve selâmette daim olduğunuzdan dolayı Allah’a hamd ve şükürler ettim... Efendim, evrâd-ı Şazeliye kıraatine ve vazife-i Şazeliyyeye, Allah’ın tevfikiyle gece ve gündüz devam ediyorum. Ve bu vazifeleri edâya muvaffak olduğumdan dolayı Allah Teâlâ Hazretlerine hamd ederim ve dâvet-i kalbiyenize daima muhtaç olduğumu arz ederim.

    Bu mukaddimeden sonra, şu mühim meseleyi zat-ı reşadetpenahilerine ve zat-ı semahatpenahilerin emsali ukulü selim sahiplerine tarihî bir emanet olarak arz ederim ki, ben Hilâfet-i İslâmiyeyi hiçbir sebeple terk etmedim. Ancak ve ancak ‘Jön Türk’ ismiyle maruf ve meşhur olan İttihat Cemiyeti’nin rüesasının tazyik ve tehdidiyle Hilâfet-i İslâmiyeyi terke mecbur edildim. Bu ittihatçılar, Arazi-i Mukaddese ve Filistin’de Yahudiler için bir vatan-ı kavmî kabul ve tasdik etmediğim için ısrarlarında devam ettiler. Bu ısrarlarına ve tehditlerine rağmen ben de katiyen bu teklifi kabul etmedim. Bilâhare yüzelli milyon altun İngiliz lirası vereceklerini vaad ettiler. Bu teklifi dahi katiyen reddettim ve kendilerine şu sözle mukabelede bulundum: “Değil yüzelli milyon İngiliz lirası, dünya dolusu altun verseniz bu tekliflerinizi katiyen kabul etmem! Ben otuz seneden fazla bir müddetle Millet-i İslâmiye’ye ve Ümmet-i Muhammediye’ye hizmet ettim. Bütün Müslümanların ve salatin ve Hulefa-i İslâmiyeden aba ve ecdadımın sahifelerini karartmam ve binaenaleyh bu tekliflerinizi mutlaka kabul etmem” diye kat’'î cevap verdikten sonra hal’imde ittifak ettiler. Ve beni Selanik’e göndereceklerini bildirdiler. Bu son tekliflerini kabul ettim ve Allah Teâla’ya hamdettim ki ve ederim ki; Devlet-i Osmaniyye ve Alem-i İslâm’a ebedî bir leke olacak olan tekliflerini, yani Arazi-i Mukaddese ve Filistin’de Yahudi devleti kurulmasını kabul etmedim. İşte bundan sonra olan oldu. Ve bundan dolayı da Mevlâ-yı Müteal Hazretlerine hamd ederim.

    Bu mühim meselede şu maruzatım kâfidir. Ve şu sözlerimle mektubuma hitam veriyorum. Mübarek ellerinizden öperek hürmetlerimi kabul buyurmanızı sizden rica ve istirham ederim. İhvan ve asdıkamın cümlesine selâmlar ederim.

    Ey benim muazzam üstadım! Bu bâbta sözümü uzattım. Muhat-ı ilmi semahatpenahileri (bilginiz) ve bütün cemaatinizin mâlûmu olmak için uzatmaya mecbur oldum.


    Veselâmualeyküm ve

    rahmetullahi ve berakatühü.

    Hadim-i el-Müslimin

    Abdulhamid

    22 Eylül 1329”

     

    Gayet açık ve net anlamayan olmaz sanırım? 

  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    efrasyap
    efrasyap's avatar
    Kayıt Tarihi: 13/Haziran/2008
    Erkek

    kızıl değil GökSultan

    hiç bir zaman aklından ve samiyetinden şüphe etmedim

    adı  değişsede hala Jöntürk  zihniyetli  mahluklar var

    ama Gök Sultan yok

  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FiLoZoF
    FiLoZoF's avatar
    Kayıt Tarihi: 31/Temmuz/2005
    Erkek

     

    sultan abdülhamidi kızıl sultan ilan edenlerin neden kızıl sultan ilan ettiklerine, neden o hazreti sürgün ettiklerine dair sultanın bir mektubu ışık tutuyor. Bugün oturup kalkıp osmanlıyı kahpelikle, ihanetle suçlayanların bu tarihi vesikayı görmezden gelmemesi en büyük arzumdur. Bu ittihatçılar hiç sebep yokken türk milletini 1. dünya savaşına sürüklemiş sonrada kalkıp bu savaşa girmek istemeyenleri ihanetle suçlamış en sonunda da en başında planladıkları hal üzere vatanı parsel parsel satmayı vatan perverlik saymıştır. Yine bu vatan perver Türk(!) evlatları ermenilerle, yahudilerle, ingilizlerle işbirliği yapmaktan kaçınmamış.  İşbirliği dediysek vatanın nerseini nasıl satarızın işbirliği..

    Bugün ellerinden kan damlayan bu hainleri nefretle bir kez daha anıyorum. Allahın laneti onların üzerine olsun.

     

    Not:

     

    verdiğin link dört dörtlük bir yazı içeriyor.

     

    Aşağı yukarı nihal hocayla aynı istikamette şeyler söylemişim halbuki bu makalesini daha evvel okumamakla beraber tamamıyle tarih üzerine zayıf bilgilerimle yazmış olduğum bir paragraftı benimkisi. Neyse ki tarihin beni yanıltmamış olduğunu görmek güzel birşey.  

     
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fastottoman
    fastottoman's avatar
    Kayıt Tarihi: 30/Kasım/2007
    Erkek
    abdülhamithan hazretleri gibi önderin olsun 1 milyon ytl borcun olsun :)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kanvegul
    kanvegul's avatar
    Kayıt Tarihi: 02/Haziran/2002
    Erkek

    filozof kardes simdi sen Abdulhamidi yerdin mi ovdun mu anlamadim ovdun ise niye kizil sultan yazdin yerdi isen yazdikalrinla pek ortusmuyor

    dunyaca bilinen ama Turk milletinin hala ogrenemedi  Abdulhamid gibii bir  dahiye kizil sultan demek ona karsi buyuk bir hakarettir bence 

  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FiLoZoF
    FiLoZoF's avatar
    Kayıt Tarihi: 31/Temmuz/2005
    Erkek

    kanvegul;

     

    ben abdulhamid-i sani han hazretlerini yeremem. Bu sultan ki, kendisine kalleşlik edenleri dahi şefkatle muhakeme edebilmiş büyük bir liderdir. 

    Bu adam ki Türk milletini ezdirmemiş bir önderdir. Atsız hocanında belirttiği minval üzere 10 milyonluk türkü 12 milyonluk araba, 8 milyonluk ruma ezdirmemek için elinden ne geldiyse yapmıştır. 

    Kendisinden toprak talebinde bulunanlara satmam dediği içinde sürgün edilmiştir. Hem de kim tarafından ? Jön Türk diye kendilerine ad yakıştırmış bir hain güruhunca. 

    Başlıkta bir nazire bir ironi var. Bugüne kadar kızıl sultan aşağı kızıl sultan yukarı diye yerden yere vurdular. Adamcağızın hizmetlerini bugün hala çürük yumurta yağmuruna tutan bir takım aklı evveller var. 

    Kime göre kızıl sultan? Yahudiye göre, ruma göre, ingilize göre kızıl sultan. E bize ne oluyor da kızıl sultan diye yutturdukları halleri çekemiyoruzki? Dikkat çekmek istediğim nokta buydu. 

     

    Herşey bir yana hicaz demiryolunun hikayesini okusanız aklınız şaşar. Nelere göğüs gerilmiş nelerle karşılaşılmış ne gibi fedakarlıklar yapılmış bir bilseniz bu adam gözünüzde bir kat daha büyür.. 

    o hicaz demiryolu 100 yıl evvel bugünün dünyasını görmüş bir adamın gayretleriydi. Yazıkki bir takım aklıevveller, cemazuyelevvelini avucunun hayat çizgisi gibi iyi bildiği top ajanlar tarafından  kandırıldı. (rayların altında altın küpleri var kazın oraları) dedikleri çölde yarım beyninin yarısını buharlaştırmış dangalak bedeviler böyle bir projeyi böyle bir demirden ipek yolunu sabote etmekten hiç imtina etmemiştir. Yazık. Bütün bunlara rağmen olmaz, olamaz, beceremezsiniz diye avrupada manşet manşet dalga geçilen bu ödev tamamlanmıştı. Yeni ufuklar açılacakken makus talihini yenememiş topraklarda bu sefer savaş patladı. İngilizlerin ilk işi demiryolunu tahrip etmek oldu. neyse vah tüh demeye gerek yok. elbet bağdatta yenen hurmalar birilerinin kıçını bir yerde tırmalayacak.

    http://www.kitapyurdu.com/kitap/439904/birumuduninsasihicazdemiryolu?sa=39515184

    bu adresteki kitabı okursanız eğer bu hadiselerin özünü bir nebze olsun kavrayabilirsiniz.  

  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZoRKaYa
    ZoRKaYa's avatar
    Kayıt Tarihi: 18/Eylül/2007
    Erkek
    Hocam sana hayranım hep destek tam destek ;) Benim ifade edemediklerimi sen çok güzel bir şekilde ifade ediyorsun solasın (:

    echo "imzanız özel karakter içermemelidir";
Toplam Hit: 1549 Toplam Mesaj: 8