folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Warrock Oynayanlar

Warrock Oynayanlar

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RootB
    RootB's avatar
    Erkek

arkadaşlar K2 Networkun böyle bir oyunu varmıs ve cok saglam bir oyun deniliyor..

helikopterlere , gemilere müdahele etme yani kullanma binme türü şeyler.. farklı haritalar.. farklı silahlar türü şeyler oldugunu duydum oynayan ve önerenler kimler tahribattan.. bir bakalım ona göre deneyelim istedim.. izlenimlerinizi paylasırsanız sevinirim.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cimbomlu_15
    cimbomlu_15's avatar
    Erkek
    Ben Korean versiyonu zamanında oynamıştım. Yani oyun ilk çıktığında. Çok zübük bir şeydi. Şimdi senin anlattıklarına bakarsak çok geliştirmişler demek ki..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RootB
    RootB's avatar
    Erkek

cimbomlu_15 bunu yazdı:
    -----------------------------
    Ben Korean versiyonu zamanında oynamıştım. Yani oyun ilk çıktığında. Çok zübük bir şeydi. Şimdi senin anlattıklarına bakarsak çok geliştirmişler demek ki..

gir sitesine ss lere videolara bak dicem hocam :) cok harika diyebilirim.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HanDSomE
    HanDSomE's avatar
    Erkek
    hocam bi ara deli oynuyordum level atlıcam heycan basıyo felan. Lanet olsun bir ara o kadar açığı vardıki ve o açıklardan yararlanan hack dosyaları o kadar yaygındıki oyundan soğudum yaklaşık 2 aydır oynamıyorum 1 bliemedin 2 defa oynamışımdır bu süreç içerisinde. şu anda açıkları varmı hala bilmiyorum ama oyun süper
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RootB
    RootB's avatar
    Erkek

HanDsomE bunu yazdı:
    hocam bi ara deli oynuyordum level atlıcam heycan basıyo felan. Lanet olsun bir ara o kadar açığı vardıki ve o açıklardan yararlanan hack dosyaları o kadar yaygındıki oyundan soğudum yaklaşık 2 aydır oynamıyorum 1 bliemedin 2 defa oynamışımdır bu süreç içerisinde. şu anda açıkları varmı hala bilmiyorum ama oyun süper

level atlama bunda da mı var?

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HanDSomE
    HanDSomE's avatar
    Erkek

RootB bunu yazdı:

HanDsomE bunu yazdı:

hoca level dediysem normal level anlama. Hiçbirşey değişmiyor oyunda rütben artıyor o kadar.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RootB
    RootB's avatar
    Erkek

HanDsomE bunu yazdı:

RootB bunu yazdı:

HanDsomE bunu yazdı:

hoca level dediysem normal level anlama. Hiçbirşey değişmiyor oyunda rütben artıyor o kadar.

ama leveline göre ITEM SHOP tan bir şeyler alabiliyosun.. ya bagımlılık yapmaması lazım hacı :D level olayı bagımlılık yapar normaLde.. bu oyunda yapmaz dimi

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek
    amk 81 lvl de bıraktıydm

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RootB
    RootB's avatar
    Erkek

rapidhacker550 bunu yazdı:
    amk 81 lvl de bıraktıydm

bagımlılık yapıyo mu cok fazla?  bagımlılık yapmaması lazım kesinlikle

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yTSe_JaM
    yTSe_JaM's avatar
    Erkek
    muahah konuyla alakalı degilde ilk gördüğümde yarrock diye gördüm way anasını :)

Our Master Miyamoto Musashi Says: The way is in Training Know the Ways of all professions. Distinguish between gain and loss in worldly matters. Do not think dishonestly.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cimbomlu_15
    cimbomlu_15's avatar
    Erkek

yTSe_JaM bunu yazdı:
    muahah konuyla alakalı degilde ilk gördüğümde yarrock diye gördüm way anasını :)

Hoca bizim burada kafelerden birinde bebeler "Yarrock oynayalım, yarrack oynayalım" diyorlardı, sordum "Lan siz pezevenk misiniz piç kuruları ne yarrağı ?". Meğersem WarRock'a YarRock diyorlarmış :)

Toplam Hit: 997 Toplam Mesaj: 11