Warrock Oynayanlar
-
arkadaşlar K2 Networkun böyle bir oyunu varmıs ve cok saglam bir oyun deniliyor..
helikopterlere , gemilere müdahele etme yani kullanma binme türü şeyler.. farklı haritalar.. farklı silahlar türü şeyler oldugunu duydum oynayan ve önerenler kimler tahribattan.. bir bakalım ona göre deneyelim istedim.. izlenimlerinizi paylasırsanız sevinirim.
-
Ben Korean versiyonu zamanında oynamıştım. Yani oyun ilk çıktığında. Çok zübük bir şeydi. Şimdi senin anlattıklarına bakarsak çok geliştirmişler demek ki..
-
cimbomlu_15 bunu yazdı:
-----------------------------
Ben Korean versiyonu zamanında oynamıştım. Yani oyun ilk çıktığında. Çok zübük bir şeydi. Şimdi senin anlattıklarına bakarsak çok geliştirmişler demek ki..
-----------------------------gir sitesine ss lere videolara bak dicem hocam :) cok harika diyebilirim.
-
hocam bi ara deli oynuyordum level atlıcam heycan basıyo felan. Lanet olsun bir ara o kadar açığı vardıki ve o açıklardan yararlanan hack dosyaları o kadar yaygındıki oyundan soğudum yaklaşık 2 aydır oynamıyorum 1 bliemedin 2 defa oynamışımdır bu süreç içerisinde. şu anda açıkları varmı hala bilmiyorum ama oyun süper
-
HanDsomE bunu yazdı:
hocam bi ara deli oynuyordum level atlıcam heycan basıyo felan. Lanet olsun bir ara o kadar açığı vardıki ve o açıklardan yararlanan hack dosyaları o kadar yaygındıki oyundan soğudum yaklaşık 2 aydır oynamıyorum 1 bliemedin 2 defa oynamışımdır bu süreç içerisinde. şu anda açıkları varmı hala bilmiyorum ama oyun süper
-----------------------------level atlama bunda da mı var?
-
RootB bunu yazdı:
-----------------------------HanDsomE bunu yazdı:
-----------------------------hoca level dediysem normal level anlama. Hiçbirşey değişmiyor oyunda rütben artıyor o kadar.
-
HanDsomE bunu yazdı:
-----------------------------RootB bunu yazdı:
-----------------------------HanDsomE bunu yazdı:
-----------------------------hoca level dediysem normal level anlama. Hiçbirşey değişmiyor oyunda rütben artıyor o kadar.
-----------------------------ama leveline göre ITEM SHOP tan bir şeyler alabiliyosun.. ya bagımlılık yapmaması lazım hacı :D level olayı bagımlılık yapar normaLde.. bu oyunda yapmaz dimi
-
amk 81 lvl de bıraktıydm
-
rapidhacker550 bunu yazdı:
amk 81 lvl de bıraktıydm
-----------------------------bagımlılık yapıyo mu cok fazla? bagımlılık yapmaması lazım kesinlikle
-
muahah konuyla alakalı degilde ilk gördüğümde yarrock diye gördüm way anasını :)
-
yTSe_JaM bunu yazdı:
muahah konuyla alakalı degilde ilk gördüğümde yarrock diye gördüm way anasını :)
-----------------------------Hoca bizim burada kafelerden birinde bebeler "Yarrock oynayalım, yarrack oynayalım" diyorlardı, sordum "Lan siz pezevenk misiniz piç kuruları ne yarrağı ?". Meğersem WarRock'a YarRock diyorlarmış :)