folder Tahribat.com Forumları
linefolder Elektronik / Embedded / Mobil Cihazlar
linefolder Western Digital Elements Alacakların Dikkatine - Sakın Almayın



Western Digital Elements Alacakların Dikkatine - Sakın Almayın

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gokcan
    gokcan's avatar
    Kayıt Tarihi: 01/Aralık/2008
    Erkek

    Merhaba,

    Aldığın ürünün kullanılmış olma ihtimali nedir? 
    Büyük firmalar hariç artık online alışverişlerde ne olup bittiği belli değil. Alır almaz hdd yi testlere sokman gerekirdi. Ne yazık ki tüketici olarak bunu bilmek zorunda değilsin.

  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ombra
    ombra's avatar
    Kayıt Tarihi: 04/Eylül/2005
    Erkek

    Biraz geç bir cevap oldu.  Tüketici hakem heyeti beni haklı buldu. Zaten firma bana yetkisiz müdahele var demişti. Bilirkişide böyle bir müdahelenin olmadığını tüketici olarak benim değil firmanın ispatlaması gerektiği dışarıdaki ufak izlerin böyle bir şeye ispat olamayacağını belirtmiş. Firmada böyle birşeyi ispatlamadı. Daha sonra ücretsiz tamir dediler. Aslında ben yenisini vermelerini bekliyordum. Ancak firma tamir etti. Belki de iç mekanizmayı tamamen değiştirdiler. Bilemiyorum. Tabi benim içindeki herşey gitti. Ben de güvenip tekrar hiçbir şeyimi bu harddiske yedeklemedim. Şimdi köşede öyle duruyordu. Taki bir arkadaşım bir projesi için istedi. Anlattım durumu "Zaten 3-4 yedek alıyorum. Ondan lazım" dedi.

    Bir daha Western Digital almam. Firmaya güvenmediğimden değil. Tayland üretimleri kötü Malezya üretimleri yine fena değil. Tayland üretimlerinin dandikliği yabancı forumlarda da belirtilmiş. Ama bir daha almama nedenim İndeks Bilgisayar'ın böyle arızalarda ufak şark kurnazlığı yapmaları.

  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Herbokolog
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Kayıt Tarihi: 30/Ağustos/2005
    Erkek

    Ssd olanlar güzel ama pahalı , ahh ahhh hele içinde önemli verilerin varken takarsın usb ye ve tık tık tık sesini duyarsınya offf ..

Toplam Hit: 2685 Toplam Mesaj: 24
hdd western digital hard disk elements digital western