Wifi Adaptör Önerisi
-
iyi günler arkadaşlar. wifi adaptör almam lazım ama kafam çok karışık bir çok ürün var piyasada.
ben backtrack destekli bir ürün arıyorum ve biraz uzun mesafeli olması lazım.
normalde laptopta 1 nokta çeken yeri en az 3 nokta çekebilecek bir cihaz arıyorum.
böyle bişey buldum ama ne kadar doğru emin değilim o yüzden size sormak istedim.
bide bunu buldum
backtrack 5 var bende acaba bu işimi görür mü?
bunun dışında alfalar varmış ama onların da sahteleri varmış güvenemedim pek. 036h modeli öneriliyor o da n bandını desteklemiyor sanırsam.
50 tl bütçeyle söylediklerimi karşılayacak bir ürün arıyorum +-10 tl olabilir.
öneride bulunacak arkadaşlar ürünü alabileceğim güvenilir site linkiyle yaparsa daha iyi olur.
şimdiden teşekkürler.
-
alfa awus036h aldığıma pişman oldum heleki bu fiyatları görünce.
benim alfa sapıtıyor sürekli dalgalanma var %85 çekim oranında 1mbps gösteriyor %65 çekimde 36 mbps gösteriyor.
Isınınca alet çekmiyor resmen. hocam sadece çekiş gücüne aldanma. ayrıca usb deki güç yetmiyor gibi bu aletlere anlamadım gitti.
ayrıca bilgisayarı her açtığımda usb kablosunu söküp takmak zorunda kalıyorum.yok sürekli gidip geliyor sorun usblerde değil flash takınca aynı problemi yaşamıyorum.
bunları yazdım ki bu sorunlara göre tercih yapabilesin.tek kriteri aygıtın çekmesi olarak görme.inca hoşuma gitti ama sorunlu bi cihaz çıkabilir markayı öyle duymuştum çünkü.
-
ben incanın en dandiğinden var, açık alanda 700m ötedeki otelden rahat bağlanıyordum.
edit: bundan var
backtrack desteği de var
madrew tarafından 27/Tem/13 20:09 tarihinde düzenlenmiştir -
paraya kıy bullet2hp + alfa 15 db own anten + 24 v poe al dunyayı cek benım sistem boyle 2 senedir net parası odemıyorum + mıllete parayla internet veriyorum drwt sag olsun :D
ustura tarafından 27/Tem/13 20:17 tarihinde düzenlenmiştir -
hocam uzun sure kullandım memnun kalmıstım bu urunden
biraz daha performansı arttırmak için böylede bir anten alıp takmıstım işimi görmüştü :)
-
Benzer her konuya yazarım,yine yazayım.Sahibinden,hepsiburada vb. hiçbir siteden alışveriş yapmanızı tavsiye etmem.Ürün özelliklerini doğru yazmıyorlar ya da uyduruyorlar.Ebay,deal vb. sitelere göz atmanı öneririm.4 dolara bile antenli adaptörler bulabilirsin.
-
hworm bunu yazdı
alfa awus036h aldığıma pişman oldum heleki bu fiyatları görünce.
benim alfa sapıtıyor sürekli dalgalanma var %85 çekim oranında 1mbps gösteriyor %65 çekimde 36 mbps gösteriyor.
Isınınca alet çekmiyor resmen. hocam sadece çekiş gücüne aldanma. ayrıca usb deki güç yetmiyor gibi bu aletlere anlamadım gitti.
ayrıca bilgisayarı her açtığımda usb kablosunu söküp takmak zorunda kalıyorum.yok sürekli gidip geliyor sorun usblerde değil flash takınca aynı problemi yaşamıyorum.
bunları yazdım ki bu sorunlara göre tercih yapabilesin.tek kriteri aygıtın çekmesi olarak görme.inca hoşuma gitti ama sorunlu bi cihaz çıkabilir markayı öyle duymuştum çünkü.
hocam tüm forumlarda falan genelde bu ürünü öneriyorlar ilk defa sizden duydum böyle bir sıkıntı. cihazınızda bir problem olabilir mi acaba? eğer dediğiniz gibiyse hiç bulaşmıyayım ben. teşekkürler yorumunuz için.
madrew bunu yazdıben incanın en dandiğinden var, açık alanda 700m ötedeki otelden rahat bağlanıyordum.
edit: bundan var
backtrack desteği de var
hocam internetten inca'yı biraz araştırdım da backtrack tanımıyor falan diyorlar. ben hiç sorun yaşamadan bactrack in tanımısın istiyorum.
airmon-ng komutunu yazdığımda tanırsa ve biraz güçlü bir cihaz olursa almayı düşünürüm. sorun falan çıkaracaksa hiç uğraşmak istemem.
öneriniz için teşekkürler.
ustura bunu yazdıparaya kıy bullet2hp + alfa 15 db own anten + 24 v poe al dunyayı cek benım sistem boyle 2 senedir net parası odemıyorum + mıllete parayla internet veriyorum drwt sag olsun :D
hocam bu dediğniz sistemi ne kadara toplarım ? biraz pahalı bir sistem gibi duruyor ve nerden alabilirm bu ürünleri?
Roe bunu yazdıhocam uzun sure kullandım memnun kalmıstım bu urunden
biraz daha performansı arttırmak için böylede bir anten alıp takmıstım işimi görmüştü :)
hocam ben bu ürünü kullanmıştım ama yeni anten almamıştım. pek yüksek performans vermedi bana. ben biraz daha güçlü bir cihaz arıyorum wifi şifrelerini kırmak için.
obie bunu yazdıBenzer her konuya yazarım,yine yazayım.Sahibinden,hepsiburada vb. hiçbir siteden alışveriş yapmanızı tavsiye etmem.Ürün özelliklerini doğru yazmıyorlar ya da uyduruyorlar.Ebay,deal vb. sitelere göz atmanı öneririm.4 dolara bile antenli adaptörler bulabilirsin.
hocam dx ten istiyecektim ama çok uzun sürüyor gelmesi. bazen dx ten alışveriş yaparım ama böyle çok acil lazım olmayacak şeyler isterim. genelde de sipariş ettiğimi unuttuğum zaman postacı gelir :D 3 hafta da elime ulaşıyor genelde ürünler bana daha hızlı gönderim lazım.
hocalar, direk kullanmış olduğunuz ve memnun kaldığnız güçlü bir adaptör önerisi olan varsa yazsın lütfen. backtrack destekli olsun. ilk konuda da yazdığım gibi 1 nokta çeken sinyalı en az 3 noktayla çekmesi lazım.
-
backtrack 5 te bir sorun yaşamayacağımı bilsem hemen Incayi alıcam. Var mı bu konuda bilgisi olan?
-
ustura bunu yazdı
paraya kıy bullet2hp + alfa 15 db own anten + 24 v poe al dunyayı cek benım sistem boyle 2 senedir net parası odemıyorum + mıllete parayla internet veriyorum drwt sag olsun :D
şu sistemi biraz daha aç bakalım hocam bizde öğrenelim :)
-
hocam wep zorlanmadan kırıyor ama wpa yı ben henüz öğrenemediğimden beceremedim :)
-
Yeni konu açmak istemedim o yüzden bu konu up olsun. Bana önerebileceğiniz ucuz fiyatı olan xiaopan veya backtrack destekli wireless adaptör söyleyebilirmisiniz? Çok yakın mesafede çok sayıda wps açığı olan kablosuz internet var. Bağlantı çekmek için değil sadece şifre kırmak için kullanacağım.