Win Kurulum Dosyaları Yüzünden Format Sorunu
-
Selamlar..
Win. xp prof. sp2 kuruyorum. harddiskim 80 gb samsung ikiye bölünmüş c ye hicbir zaman format atamıyorum .Yeni işletim sistemi yuklerken mavi ekranda silmek icin d onaylamak icin l ye basıyom. krulumun tamamlanması ıcın gereklı kurulum dosyalarını ıcerıyormus bu bolum sılemezsınız dıyor...
ama ben tüm diske temiz bir format cekip yepyeni bir işletim sistemi (yani aynısı ama yeniden yukleme) yuklemek istiyorum .Cözüm..? -
aha bnm arkadaşta aynısını söLüodu gdip bakcaktm bnde..
-
valla format atmak ıcın cevap beklıyom.bugun pazar yoksa sıttımsene formata zamanım olmayacak : )
baska yol oneren??? -
pekala .bana dısk bırlestırıcı progrmın adını soyleyecek bırı var mı pekı.
-
bitane wın98 cd sı bul Fdisk at
-
aksam aksam bı de pazar gunu bıraz zor ama kımse kardes sen de cozum begenmıyon demesın neyse bı google a dalım ne cıkarıcaz
-
Ya MSDOS da ac makinayi, direk format C: yap... Sonra format isi bitince win cd sini tak, ordan son kur. WinXP mi kurarsin, Win98 mi artik sen bilirsin...
-
cevap için çok mu geç bilmiyorum ama
açılışı XP cd si ile yaparsan mavi ekranda sana öyle bir hata vermez
istediğin partitionu siler yeniden oluşturabilirsin
yok gene olmadı dersen ki olmaması imkansız gibi
hdd yi başka bi bilgisayara ikinci hdd olarak bağla ondan sonra canın ne istiyorsa onu yap
kolay gelsin -
Baslangic disketiyle fdisk at.
-
xp cd sinden olabilir . bi ark. warsa sp1 bul onu yüklemeye çalış . bakalım aynı şeymi olacak .
-
ısı bıtırdım ama yıne c dekı wın kalsorunun ıcını sılerek yenıden yukleme yaptım sadece... Abı anlamadıgım bu kurulum dosyalarını c den mı alıyo a.q .oyleyse xp cd sı ne s.kıme yarıyo:QQQQQQQQQQQQ:Q:Q:Q:QQ:Q:Q
ha bı de akıl edemedım msdos da acıp format atmayı ıtıraf: )
onumuzdekı hafta artık tam tesekkul bakıcaz
Toplam Hit: 1218 Toplam Mesaj: 11