Win Vista
-
beyler laptopa win7 kurdum,lanet olsun kurmasaydım keşke...neyse herşeyimi D ye yedekledim fakat duyduğuma gerek vistada format atınca tüm diskleri 0lıyomuş? doğrumudur doğruysa ne yapıp edip bunu engellerim
-
win 7 de ne sorun yaşadın hocam.. bilgi verirsen sevinicem
-
0 lıyormuş derken ? D E F G yi formatlamassan ellemez
-
hocam vista kurulum sırasında disk bölümleme formatlama kısmına geldiginde diskleri şu şekilde görürsün
Bölüm 1
Bölüm 2
Bölüm 3 gibisinden
%90 ihtimalle bir mallık yoksa C: Sürücüsü Bölüm 1 Olarak Geçmesi Lazım Yani Bölüm Sıralamasında en üst kısımda...
sen yinede dikkatli ol :)
-
RootB bunu yazdı:
-----------------------------
win 7 de ne sorun yaşadın hocam.. bilgi verirsen sevinicem
-----------------------------sxe injected çalışmıyor
visual basic 6 ,delphi, borland c++ bazı portable programlar ve openGL destekli oyunlarda problem çektim (rc7000)
-
hayır haci tüm diskleri 0liyormuş felan gibi bşy gerçek değil uydurma :) öyle şey mi olur yaa win7 ve xp kurulumlarında olduğu gibi formatlamak/sistemi kurmak istediğin HDD bölümünü kendin seçiyorsun
seçerken dikkatli olman gerekiyor XP de olduğu gibi C: D: v.b olarak göstermiyor bölüm 1 bölüm 2 türü gösteriyor eminim sana bunu diyen kişi yanlışlıkla bütün bölümleri silmiştir :D
yapman gereken C: ve D: (yada hangi sürücü harfini kullanıuyorsan) boyutlarına dikkat etmen sürücü harfleri olmadığı için ayrımı boyutları ile yapabilirsin
-
eselcuker bunu yazdı:
-----------------------------hayır haci tüm diskleri 0liyormuş felan gibi bşy gerçek değil uydurma :) öyle şey mi olur yaa win7 ve xp kurulumlarında olduğu gibi formatlamak/sistemi kurmak istediğin HDD bölümünü kendin seçiyorsun
seçerken dikkatli olman gerekiyor XP de olduğu gibi C: D: v.b olarak göstermiyor bölüm 1 bölüm 2 türü gösteriyor eminim sana bunu diyen kişi yanlışlıkla bütün bölümleri silmiştir :D
yapman gereken C: ve D: (yada hangi sürücü harfini kullanıuyorsan) boyutlarına dikkat etmen sürücü harfleri olmadığı için ayrımı boyutları ile yapabilirsin
-----------------------------tamam abi vurma :D
-
Senin söylediğin bir bilgisayar kullanıcısı olarak aklına yatıyormu hiç :)
-
aynısı ubuntu kurdugumda olmuştu ama win için bişey diyemem
-
yok hocam olmadı gitti herşey ama mutluyum :))
-
vistayaı tavsiye etmem eger mecburiyet yoksa xpden sasmayın profesyoneli aşmayın arkadaşlar