Win Xp Format La İlgili
-
elimde 1 laptop var formatlamam lazım.cd okumuyor.hdd den format atıcam.floopy side yok.nasıl yapabilirim.yardımlarınızı bekliyorum.
ms dos başlangıç disketi oluşturduğumu varsayarsak işe yararmıydı?
-
hocam atabildinmi format?
-
eğer harddiski sata ise sök ve masa üstü bilgisayara bağla kablolar aynı zaten orda formatlayabilirsin
-
Planzero bunu yazdı:
-----------------------------
hocam elinde usb bellek felan varmı ??
-----------------------------harici hdd var.usb.
-
Dos_Attach bunu yazdı:
eğer harddiski sata ise sök ve masa üstü bilgisayara bağla kablolar aynı zaten orda formatlayabilirsin
-----------------------------chipsetle ilgili problem çıkmazmı.daha önce denemiştim windows açılmamıştı.
-
hayır hiçbir problem çıkmaz takıp bas formatı, sonra tekrar laptopa takıp usb diskinden driverlerini kurarsın
-
Dos_Attach bunu yazdı:
hayır hiçbir problem çıkmaz takıp bas formatı, sonra tekrar laptopa takıp usb diskinden driverlerini kurarsın
hocam yanlışın var...problem çıkma ihtimali yüksek...en iyi ihtimalle anakart markaları ve çipsetler benzer olursa bir ihtimal sorun yaşamaz arkadaş... -
heacker61 bunu yazdı:
Dos_Attach bunu yazdı:
hocam yanlışın var...problem çıkma ihtimali yüksek...en iyi ihtimalle anakart markaları ve çipsetler benzer olursa bir ihtimal sorun yaşamaz arkadaş...
hacım anakart çipset ne alaka onu anlayamadım ben bi türlü,, ben harddiskten bahsediyorum laptoptaki sata harddisk
3.5" ve 2.5" sata harddisk girişleri aynıdır 2.5" harddiskide masa üstü bilgisayara takıp kullanabilirsin dosya atar formatlarsın herşeyi yaparsın
-
o diski masaüstü bilgisayara bağlayıp sadece biçimlendirme yapabilirsin. sistem yüklersen notebooka taktığında açmaz emin ol. yapabileceğin tek şey bir usb bellek bulacaksın. içine kurulum cdsindekileri eksiksiz kopyalayıp ondan boot edeceksin.
-
Fikret bunu yazdı:
o diski masaüstü bilgisayara bağlayıp sadece biçimlendirme yapabilirsin. sistem yüklersen notebooka taktığında açmaz emin ol. yapabileceğin tek şey bir usb bellek bulacaksın. içine kurulum cdsindekileri eksiksiz kopyalayıp ondan boot edeceksin.
-----------------------------usb bellek te ayrıca veri olması sorun çıkarırmı?
-
babacam flash bellek kullan o zaman ne diyim bak flash la nasıl format atılıyo sitelerde dokaman dolu