Win7 Değişik Uygulama Sorunu ?
-
Değişik bi sorunumu paylaşmak istiyorum, counter strike 1.6 oynuyorum ve awpde cross gözükmediği için crosshair-hack gibi birşey kullanıyorum fazladan cross yapıyor ve awp'eye cross yaratıyor.. xpde bu programı kullanırken win7de değişk bi sorunla karşılaştım , win7de programı açıyorum oyuna girince program açık olduğu halde cross gözükmüyor yani bi nevi Cs hariç bütün uygulamaları arkaplana atıyor sadece cs görünürde kalıyor değişk yöntemlerle çözmeye çalıştım ama birtürlü yapamadım.. programda zarar var diye düşündüm fakat başka programları denediğim halde yine arkadaki uygulamayı yoksayıyor... windows7'ye acemi olduğumdan fazla karıştıramadım yardımlarınızı bekliyorum
-
hacı niye cross gözümüyor ki :S crosshair_1 falan yazdınmı orası cok ilginc
-
uyumluluktan cross programını xp seç.
-
hemen cevap verdiğiniz için teşekkür ederim
@AsTakiLamuKa
o cross gözüküyor hani awpde normalde gözek açmadan 4 çubuklu nişan var o gözükmüyor onun gözükmesi için program kullanıyorum fakat windows7 o programı oyuna girince arkaplana atıyor
@ats30
Aklıma ilk gelen o oldu fakat olmadı yinede teşekkür ederim :) -
cs ve program açıkken cs yi aşağı yüklediğinde destopta cross görünüyor mu ?
-
evet işte burda soruişaretleri başlıyo :[
-
sağ tıklayıp öne getir diye bir komut var mı :D
win7 cracklemeye çalışırken bootmgr çöktü geçende.o yüzden yardımcı olamıyacam :D
her zaman üstte ayarı var mı bi bak.programda öyle bi ayar olması lazım.ha eğer yoksa kendi cross programını yaz..
basit birşeydir sanırım...
-
[Settings]
Language=English
Aim=0
[English]
e_11=HotKey
e_12=is used by another application.
e_13=Aim activation/deactivation is possible via SystemTray only
e_20=One program's instance is already running
s_Activate=Activate
s_Deactivate=Deactivate
s_Language=Language
s_AimForm=Aim Form
s_AimColor=Aim Color
s_Help=Help
s_About=About...
s_Exit=Exit
h_Activate=Activate
h_Deactivate=Deactivate[HotKeys]
Aim=Ctrl+A
Hide=Win+H
LengthPlus=Win+PgUp
LengthMinus=Win+PgDown
WidthPlus=Win+Add
WidthMinus=Win+Sub
GapPlus=Win+Ins
GapMinus=Win+Del
XRight=Win+Right
XLeft=Win+Left
YUp=Win+Up
YDown=Win+Down
XYHome=Win+Home
ChangeForm=Win+End[Aim0]
Length=6
Width=1
Gap=7
Color=16B000
DeltaX=1
DeltaY=0[Settings]
Language=English
Aim=0Herzaman üstte komudunu nasıl ekleyebilirz kod olarak :)
-
hala bir çözüm bulmuş değilim xp yüklemeyi düşünüyorum :(
-
dediğini denedim win7 32 bit benimkide bendede oyun içindeyken cross gözükmüyor steam kullanıyorum ben steam yasaklıyor , fakat nonsteamde denemedim..
http://rapidshare.com/files/136801703/awp.rar.html bu linkteki dosyası cstrike klasörünün içinden models klasörüne gir oraya at sonra oyuna gir bi değişiklik olucak mı bi dene kardes.
-
insidea tanıyorum seni ben mosthard :] seni 1vs1 turnuvasına katılırken görmüştüm :))
link rapid :(