Win7 Ve Küçük Resimler Sorunu

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yns_berk
    yns_berk's avatar
    Kayıt Tarihi: 29/Temmuz/2005
    Erkek

    Arkadaşlar şöyle bir sorunum var ki Allah kimseye vermesin, bildiğiniz gibi vista ve win7'de simgeler yerine küçük resimleri göster seçeneği var, ben makinamda(notebook) bu özelliği açtığım zaman explorer.exe ve cpu kullanımı %100 oluyor, makina kullanılmaz hale geliyor. bir pencereyi bile açamıyorum. adres çubuğunda yeşil ilerleme göstergesi tıkanıp kalıyor. çoğu yere bakmama rağmen halen çözebilmiş değilim bu sorunu, tekrar tekrar win7 kurdum, vista ve xp kullanmak istemiyorum, çünkü bu bilgisayarı sırf zevk olsun diye film müzik ve ufak tefek işler nette gezinmek için kullanıyorum.

    Harddiskim iki bölüm olarak bölündü taa yaz aylarında falan. 40 gb sistem 330 gb yedek, 330 gb'ın içinde genelde resim ve video dosyalarım var, bunlarda 13.852 dosya ve 686 klasör. yüzde doksanı medya dosyasıdır nerdeyse çok az bir kısmı program falandır.

    ne yapılabilir bu durum için artık bundan nefret etmeye başladım bilgisayarın fanı sürekli çalışmaya başlıyor, yanacak sanıyorum.
    bilgisayarın özelliklerini de yazayım.

    Lenovo 3000 N200. win7 pro 32bit. intel t2390 1.86 ghz 4.00gb ram(3 kullanıyor) 400gb toshiba hdd.

    Normalinde 160 gb hdd vardı geldiğinde onla bir sorun yoktu acaba bu harddiski mi beğenmedi, bir yıl kadar oldu değiştireli, zaman içersinde hdd doldu, defrag programlarını falan çoğu şeyi denedim. herşeyi dvdye yada başka bir hddye aktarabilirim bölümlere işlem falan da yapabilirim. ama yarın dolunca yine aynı sorunu yapmasından korkuyorum

     


    ...
Toplam Hit: 1325 Toplam Mesaj: 1