Windows Kur Hatası

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MADTAMER
    MADTAMER's avatar
    Erkek

Merhaba arkadaslar uzun bir sure bilgisayar ile alakam kesik idi yeni yeni tekrar geldim.Bilgisayara format atmak istedim fakat atilmiyor.

Sorun su ki Xp Cd sini taktıkdan sonra her islem tamam kur bilgisayarinizin donanim yapilandirmasini inceliyor... dedikten sonra tekrar reset cekiyor kendine

sebebi nedir acaba herhangi bir dusuncesi fikri olan varmi arkadaslar olanlar lutfen arz etsinler konu altinda.

Ey TÜRK!Üstte mavi gök çökmedikçe,altta yağız yer yarılmadıkça,senin ilini ve töreni kim bozabilir.Titre ve özüne dön.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DevilKingtr
    DevilKingtr's avatar
    Erkek

normalde pc çalışıyormu ? açılıyormu yani kapanmadan ?

Viski var önlerinde , Ne içen dediler ? ırakı dedim ben https://www.kisa.link/QobI
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MADTAMER
    MADTAMER's avatar
    Erkek

Online bir oyun oynuyorum 45 dakika ila 1 saat arasi gecince bilgisayar kendini kapatiyor ve cesitli dll hatalari var bende format atmak istemistim...Bilgisayar calisiyor evet.

Ey TÜRK!Üstte mavi gök çökmedikçe,altta yağız yer yarılmadıkça,senin ilini ve töreni kim bozabilir.Titre ve özüne dön.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DevilKingtr
    DevilKingtr's avatar
    Erkek

güç kaynağında bir sorun yok deme ?

Viski var önlerinde , Ne içen dediler ? ırakı dedim ben https://www.kisa.link/QobI
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MADTAMER
    MADTAMER's avatar
    Erkek

Yok hayır bilgisayarin donanımında bir sorun olduğunu sanmıyorum cevreden topladıgım 4 adet XP CD sinide denedim hep ayni oluyor

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    crimeangel
    crimeangel's avatar
    Erkek

ramini kontrol et hocam. bide bad sector olabilir hdd de.

ESKİ NİCKİM "HAYALETKURT"TUR....................... WE TANRI TÜRK"Ü YARATTI. ZAFERLER KAZANIP YEDİ CİHANA NAM SALSIN DİYE...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MADTAMER
    MADTAMER's avatar
    Erkek

tamam ben bir bakayim hemen

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amd-x
    Amd-x's avatar
    Erkek

bios resle

sata mı cdler ?

fdsk yap hdd'ye.

sağlam bi xp' çek dicem cd'ler de sorun yok diyorsun. dene bi bakalım

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MADTAMER
    MADTAMER's avatar
    Erkek

hayaletkurt dediklerini denedim sorun yok babacan.

amd-x hocam f-disk ve bios res hakkinda bilgi vermeni rica edecegim.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tahref156
    tahref156's avatar
    Erkek

hocam format esnasında pc'ye takılı olan usb'leri çıkar mause ve klavye haricinde tabiki... Bunlar dan kaynaklanabiliyor bazen.. Olmadı sen format esnasında işlemcinin ısısına bir bak ondanda olabilir.. ayrıca iki adet ram varsa kasada birer birer takıp dene onlardan birinde de bir sıkıntı olabilir.. Biliyorsun ki bu bilgisayar başka birşeye benzemez herşeyden olabilir haksızmıyım..

🥒
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MADTAMER
    MADTAMER's avatar
    Erkek

dogrudur ben cok net anlamam tahribat ailesinin arasinda ogreniyorum daha iyi olarak sizlerin tavsiyelerini deneyerek sonuca ulasmaya calisiyorum hemen deniyeyim.

Toplam Hit: 1273 Toplam Mesaj: 11