Windows Kur Hatası
-
Merhaba arkadaslar uzun bir sure bilgisayar ile alakam kesik idi yeni yeni tekrar geldim.Bilgisayara format atmak istedim fakat atilmiyor.
Sorun su ki Xp Cd sini taktıkdan sonra her islem tamam kur bilgisayarinizin donanim yapilandirmasini inceliyor... dedikten sonra tekrar reset cekiyor kendine
sebebi nedir acaba herhangi bir dusuncesi fikri olan varmi arkadaslar olanlar lutfen arz etsinler konu altinda.
-
normalde pc çalışıyormu ? açılıyormu yani kapanmadan ?
-
Online bir oyun oynuyorum 45 dakika ila 1 saat arasi gecince bilgisayar kendini kapatiyor ve cesitli dll hatalari var bende format atmak istemistim...Bilgisayar calisiyor evet.
-
güç kaynağında bir sorun yok deme ?
-
Yok hayır bilgisayarin donanımında bir sorun olduğunu sanmıyorum cevreden topladıgım 4 adet XP CD sinide denedim hep ayni oluyor
-
ramini kontrol et hocam. bide bad sector olabilir hdd de.
-
tamam ben bir bakayim hemen
-
bios resle
sata mı cdler ?
fdsk yap hdd'ye.
sağlam bi xp' çek dicem cd'ler de sorun yok diyorsun. dene bi bakalım
-
hayaletkurt dediklerini denedim sorun yok babacan.
amd-x hocam f-disk ve bios res hakkinda bilgi vermeni rica edecegim.
-
hocam format esnasında pc'ye takılı olan usb'leri çıkar mause ve klavye haricinde tabiki... Bunlar dan kaynaklanabiliyor bazen.. Olmadı sen format esnasında işlemcinin ısısına bir bak ondanda olabilir.. ayrıca iki adet ram varsa kasada birer birer takıp dene onlardan birinde de bir sıkıntı olabilir.. Biliyorsun ki bu bilgisayar başka birşeye benzemez herşeyden olabilir haksızmıyım..
-
dogrudur ben cok net anlamam tahribat ailesinin arasinda ogreniyorum daha iyi olarak sizlerin tavsiyelerini deneyerek sonuca ulasmaya calisiyorum hemen deniyeyim.