Windows Live Mesh Nedir ?

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    irem27
    irem27's avatar
    Kayıt Tarihi: 27/Ağustos/2010
    Dişi

    Windows live messenger i kurarken onu da yuklemek istedi..bu program ne ise yariyor ? kullaniyormusunuz ?


    There was an irem come unto the earth,born in the holy land of Pennsylvania,raised in the mystical east of Allentown.She believed she had the power to help herself and all mankind,so that others saw her power and came to her to be healed of their troubles and their many diseases.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DonnieDarko
    DonnieDarko's avatar
    Kayıt Tarihi: 14/Aralık/2011
    Erkek

    önce google amcaya sormalısın bence

     

    "

    Windows Live Mesh Bilgisayarlarınızdaki bilgilere, belgelere ve dosyalarınıza  hemen her yerden erişmenize yardımcı olur.

    Windows Live Mesh yüklü iki veya daha fazla bilgisayarınız varsa, bunlar arasında klasörleri eşitleyebilirsiniz. Windows Live Mesh’le birçok klasörü ve dosyalarınızı, hatta çok büyük boyutlu olanları bile eşitleyebilirsiniz. Bilgisayarlar arasında klasörleri eşitlediğinizde, bilgisayarlardan birinde yaptığınız değişiklikler, bilgisayarlar aynı anda çevrimiçi olduğunda diğerlerinde de yapılır.

    Eşitlenen klasörlerin içeriği tüm bilgisayarlarda kaydedilir, böylelikle Internete bağlı olmadığınızda da bu klasörler üzerinde çalışmaya devam edebilirsiniz. 

    "


    Sanki tüm hayatım boyunca, yanlış melodiyle dans etmiş gibiyim...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GomuluSistem
    GomuluSistem's avatar
    Kayıt Tarihi: 15/Nisan/2012
    Erkek

    5GB lık bir free alana sahipsin. SkyDrive harici bir alan bu. Bu alanda Kişisel bilgisayarın ile karşıdaki 5GB alanın arasında istediğin dosya ve klasörleri eşitleyebilirsin. böylelikle PC den silsen bile oradan erişebilirsin. Normal skydrive da klasör yükleme özelliği yok ama bunda var.


    Patlayıcı madde icat etmenin suç olduğunu öğrendiğimde artık çok geçti... Yok hapse felan girmedim, sadece benden önce icat etmişlerdi. :)
Toplam Hit: 2432 Toplam Mesaj: 3