Windows Mobile Excel S60 Da Çalışır Mı?
-
Müridler telefonuma excel lazım. İnternette gezinirken windowsunkini gördüm. Arayüzü falan oldukça iyi. S60 da çalışıp çalışmayacağına emin değilim. Programın full versiyonunu da bulamadım. Elinde olan upload ederse çok makbule geçer.
Program bu.
.
-
uzantısı jad jar ise çalşabilir fakat s60 .sis kullanıyor yenileride sisx çalıştırmaz sanırsam bu dosya win mobile için ki görsellikten anlaşıldığına göre evet bu s60da çalışmaz.
-
çalışmaz.cep telefonunda excel dosyalarını açmak için s60 işletim sisteminde çalışan "quickoffice" programını kullanabilirsin..
-
quickoffice'yi indir.
guduwap da crackli halini bulabilirsin... -
hacı naptın wm için yazılmış prog nokianın s60'ında nasıl çalışsın
-
cep telefonu markasının internet sitesine git desteklediği uzantılar orada yazar. veya sende kullanım klavuzu varsa oradan bak büyük ihtimalle desteklediği uzantılar yazar onlardan birisi olursa sende de çalışır
-
bende quick ofice i kullanamıyorum amk :| telde yüklü olarak geldi ama :| dosya falan oluşturamıyorum hazır dosyaları açamıyorum :|
-
sLeymN bunu yazdı:
-----------------------------
bende quick ofice i kullanamıyorum amk :| telde yüklü olarak geldi ama :| dosya falan oluşturamıyorum hazır dosyaları açamıyorum :|
-----------------------------evet o programlar aşırı ağır büyük profesyonel dosyaları açamıyor. anca gösterebilme yeteneğine sahip oda minik boyutlardakini.
-
windowsun exesini linuxde calıştıramayacağın gibi
windowsun exesini s60 da calıştıramazsın tabiki :)
-
Nurky bunu yazdı:
quickoffice'yi indir.
guduwap da crackli halini bulabilirsin...
-----------------------------çalışır hocam çalışır ben kullanıyorum yalınz quick office fazla etkili bi prog değil office suite yi öneririm
al burdan indir http://rapidshare.com/files/214432581/MobiSystems_OfficeSuite_4_3230-6260-6600-6630-vb.rar.html
-
goldfinger bunu yazdı:
-----------------------------Nurky bunu yazdı:
quickoffice'yi indir.
guduwap da crackli halini bulabilirsin...
-----------------------------çalışır hocam çalışır ben kullanıyorum yalınz quick office fazla etkili bi prog değil office suite yi öneririm
al burdan indir http://rapidshare.com/files/214432581/MobiSystems_OfficeSuite_4_3230-6260-6600-6630-vb.rar.html
hocam bu n73 te çalışır mı?