Windows Server 2008 Butun Versiyonlar(All Version) Crack !
-
Server 2008'imizi kurduk.
Ctrl + Alt + Delete tuslarina bastik , application desktop please wait... diye bir ekrandan sonra "gecersiz lisans" veya "online activation" gibi bir karsilama ekrani geldi.Xp ve Vista da alisik oldugumuz 30 gun 60 gun dalgasi cikmadi karsimiza veya masaustunu bile goremeden ne lisansi kardesim , simdi nasil cracklicez bunu dedirtiyorlar.Kolay.
Ilk olarak sistem acildiginda direk aktivasyon uyarisi gelecek karsimiza bundan sonra...->
Aktivasyon penceresini sakin kapatmayin cunku otomatik logout olursunuz ,aktivasyon uyari penceresi geldiginde f1 tusuna basip yardim penceresini acin , acilan pencerede arama kutusuna "task manager" yazarak aratin "what is task manager" yardim basligina tiklayip acilan bilgi sayfasinda "click to open task manager" a tiklayip task manager i baslatin.Yeni gorevlerden "explorer" veya "explorer.exe" diyerek masaustunu baslatip sistemi kullanilabilir hale getirebilirsiniz.bu islemi yapmadan zaten asagidaki islemleri yapamazsiniz :D
1-Start>All Programs > Administrative Tools>Services'e tikliyoruz.Gelen servis listesinden "Software licensing Services" i bulup sag tiklayip ozelliklerden acilista calismasini "disable" ediyoruz.
2- 1 numarali islemi basariyla gerceklestirdikten sonra sistemi restart ediyoruz.
3-Crack dosyamizin icerisindeki tokens.dat dosyasini kopyalayip "C:\windows\serviceprofiles\networkservices\appdata\roaming\microsoft\softwarelicensing\ icerisinde tokens.dat dosyasi ile degistiyoruz. [appdata klasorunu gormek icin tools | folder options | View | Showhiddenfile and folder | secenegini aktiflestirmeniz yeterli.
4- 3 numarali islemide basari ile gerceklestirdikten sonra. 1 numaral islemin tersini aliyoruz."Softwar licensing services" i properties ten baslangicta calissin(startup type) degerini "automatic" olarak ayarliyoruz.
5-Crack dosyamizin icerisindeki "Vistaactivation.exe" isimli programi calistirip "installed version" tipini "ultimate" olarak belirliyoruz ve "launch" diyoruz.Karsimiza vbscripting ile ilgili bir hata mesaji gelebilir onemli degil.Bu islemi yaptiktan sonra sistemi restart ediyoruz.
6-Bilgisayar yeniden acildiginda bizden serial isteyecek
"6F2D7-2PCG6-YQQTB-FWK9V-932CC" seriali girerek aktivasyon islemini basariyla tamamliyoruz.
Crack Linki :
http://rapidshare.com/files/139344707/server_2008_crack.rar.html
sistem sizin masaustunu gormenizi engelleyip aktivasyon istediginde f1 ile yardimi cagirip , gorev yoneticisi ve explorer.exe ile masaustunu gorup adimlari uygulama....
-
gece gece microsoft seni kızdırdımı dai oglu bu ne şiddet bu celal:)))
-
Yok haci yasadigim sorunlarin cozumlerini paylasiyorum , microsoft RulZzzZzz , babama kizarim bill amcama kizmam :P
-
Ya yok ebesinin amı ali sami yaaa diyorum ve cok mutlu oldum :)
slmgr.vbs -dli i kullanarak 60*4 toplamda 240 günlük versiyonu kullanıyodum ben..
özellikle laptopta kullanıorum cok sewindim yaa :))
-
microsoftcular seninle gurur duyuyor Wolf :) sagolasin.
-
bir de server 2008 i paylaşan biri çıksa süper olurdu
-
http://www.torrentz.com/search?q=server+2008
torrentten cekin haci :D
-
mukemmel :)
-
masaustunu bile goremeden ne lisansi kardesim eheh..
tanıdık geldi bu kelimeler bana iyi olmuş emegine sağlık :=)
-
Off Dioorum varya Süpersin
-
arkadaşlar win 2008 server da RIS servisi varmı.
birde 2008 in üstünde server işletim sistemi varmı.teşekkürler.
LION tarafından 02/Oca/13 17:22 tarihinde düzenlenmiştir