Wireless Hack
-
Forumda Buna Benzer Konular Var Ama Fazla Aydınlanamadım.Lütfen Resimli Yada Videolu Anlatım Yapabilirmisiniz..%100 Sonuç Almak İstiyorum[Program]
-
hoca öyle herşey önüne gelmez.backtrack aircrack kismet bunları araştır biraz
-
wep ile şifrelenmişleri program ile çözebilirsin google amcaya yazarsan programları çıkar ama wpa veya wpa2 yi çözemezsin bunlar daha karmaşık ver zordur
-
heza bunu yazdı:
-----------------------------
wep ile şifrelenmişleri program ile çözebilirsin google amcaya yazarsan programları çıkar ama wpa veya wpa2 yi çözemezsin bunlar daha karmaşık ver zordur
inanki wep cözemedin zamanlar oluyo -
Mx0TBT bunu yazdı:
heza bunu yazdı:
inanki wep cözemedin zamanlar oluyo
-----------------------------wep çözersinderken wpa ya göre kolay olduğu için dedim bende hiç wep çözemedim çünkü etraftaki bütün ağlar wpa2 :DDDD
-
Burada yzanlari oku;
http://lifehacker.com/5305094/how-to-crack-a-wi+fi-networks-wep-password-with-backtrack
Ve su video'u izle...
http://www.youtube.com/watch?v=oHq-cKoYcr8
-
merakımdan soruyorum kırsan neyapıcaksın
-
bambam66 bunu yazdı:
merakımdan soruyorum kırsan neyapıcaksın
-----------------------------sınırsızsa kullanacak benim gibi ne yapacak başka :| geceleri tercih edecek çünkü eğer fark edilirse şifre değişir :D ha belki sağlam bi avukatla suç diye bi cezaya çarptırılır ama normal olarak şifreleme koşulları wpa2 olmuşken hala wep kullanılması gel kır der gibi geliyo bana..kişiler kendi güvenliklerini sağlamak zorunda :| durum bundan ibaret..
-
walla benim şifreleme türü wep
ama sadece şifre girmek yetmiyor key numarasıda belirtmesi gerekiyor ayrıyetten mac adresi filtrelemeside var?
bunlar yeterli sanırım :S
-
wert bunu yazdı:
-----------------------------walla benim şifreleme türü wep
ama sadece şifre girmek yetmiyor key numarasıda belirtmesi gerekiyor ayrıyetten mac adresi filtrelemeside var?
bunlar yeterli sanırım :S
ben sana wpa/wpa2 yi öneririm geçen sene apartmanın etrafındaki weplerin hepsini kırmıştım nerdeyse backtrack 3 ile fakat tabi durumu çaktılar ve şifrelemeyi artırdılar. ama büyük eziyetle kırmıştım benim wireless kartım ipw3945 yani kısacası wpa/wpa2 kullanın derim ben. bi de wireless hack için en kral program Backtrack3... 4 felan hikaye bence..
yaw bi de bu çömez yazısı ne zaman gider ya xD
-
Banada Çok Lazım :)