Wordpress Bloğa Postçu Aranıyor?
-
Arkadaşlar öncelikle hepinize merhabalar,
www.torrentoyunn.com bloğumun tanıtımını daha önceden yapmıştım.İçerik yönünden baya bir eksiklikleri var o yüzden postçu tutacağım.Postçuda sınır yok 10 kişiye kadar tutabilirim.Eklenen her torrent için 0.1 tl ödeyeceğim.İstediğim düzende içeriği eklemeniz çok vaktinizi almaz 10 post 20 dakika filan sürüyor.Şimdiden hepinize teşekkürler
Günü gününe isteyenler için ödeme paypal ile olacaktır.Banka hesabına günlük ödeme yapmıyorum anca 10 lira ve üstü için olabilir.
örnek post şu şekilde olacaktır.
http://www.torrentoyunn.com/fifa-13-torrent-indir/ -
1234567B bunu yazdıEklenen her torrent için 0.1 kuruş ödeyeceğim.
0.1 kuruş?
-
JPriest bunu yazdı1234567B bunu yazdıEklenen her torrent için 0.1 kuruş ödeyeceğim.
0.1 kuruş?
10 tanesi 1 lira neyini anlamadın ki
-
10 tanesi 1 kuruş, 1000 tanesi 1 lira yapar. Bu da komik geldi biraz.
-
1234567B bunu yazdıJPriest bunu yazdı1234567B bunu yazdıEklenen her torrent için 0.1 kuruş ödeyeceğim.
0.1 kuruş?
10 tanesi 1 lira neyini anlamadın ki
O zaman 10 kuruş demen gerekirdi. 0.1 kuruşta 1 lirayı görebilmek için 1000 tane post girmek gerekir...
-
JPriest bunu yazdı
10 tanesi 1 kuruş, 1000 tanesi 1 lira yapar. Bu da komik geldi biraz.
dalgınlığıma gelmiş :D 0.1 tl 10 tanesi 1 lira
-
Demeden geçemeyeceğim...
"
Bu yazılımı http://www.tamindir.com/utorrent/adresinden indirip bilgisayarınıza kurabilirsiniz.Sonrasında yapmanız gereken tek şey torrentoyunn.com adresinden indirdiğiniz dosyaların üzerine çift tıklamak

"
Eğer tamindir.com'dan reklam almadıysanız, kazancınız yoksa şu siteleri vermeyin arkadaş.
tamindir,gezginler, inndir
Binbir türlü toolbardır odur budur indiriyor.
Sonra millet geliyor "bunu nasıl kaldıracağız."
orjinal sitesi varken onlara ne gerek var.
Bunu yapmak zor mu yahu, bari TBT, siz yapmayın...
-
tema warez mi ? paylaşma şansın var mı
-
Kreyzi bunu yazdı
tema warez mi ? paylaşma şansın var mı
temayı ben yaptım warez değil malesef paylaşamam :) özgün
-
güncel
-
url kısaltma sitesi kullansan hem sen kazanırsın hem ekleyen kazanır ve para veren upload servisi kullanırsan hem sen kazanırsın sen yükleyen.