folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Www.Amerikadaniste.Com Bilen Duyan Varmdır



Www.Amerikadaniste.Com Bilen Duyan Varmdır

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asiminnesli
    asiminnesli's avatar
    Kayıt Tarihi: 19/Mart/2010
    Erkek

    www.amerikadaniste.com iste basitçe söyle çalışıyormuş sen üye olunca bir adres veriyor sana sen ordan netten alırken orayı veriyorsun adre oalrak onalr ordan alıp sana getiriyorlar


    I am Jack's inflamed sense of rejection
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fotoğrafçı
    burakbet
    burakbet's avatar
    Kayıt Tarihi: 02/Mayıs/2007
    Erkek
    hocam biraz araştırmıştım da pek güvenilir olmadığına karar verdim sonrasında yani şahsi fikrim. denemedim ama

    la?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asiminnesli
    asiminnesli's avatar
    Kayıt Tarihi: 19/Mart/2010
    Erkek

    şartnamede sorun oalcak bir şey yok gibi

    Kullanım Şartları
    Legrin LLC. ("Amerikadaniste.com") tarafından sağlanan paket gönderme ve takip internet sitesini kullandığınızda, aşağıdaki şartları kabul etmiş sayılırsınız. 

    1. Amerikadaniste.com kullanıcılarına paketlerini gönderebilecekleri bir Amerika adresi verir. Bu adres Long Island City, NY'tadır. 

    2. Amerikadaniste.com kullanıcılarının paketlerini yukarıda belirtilen adreste alır, kullanıcının talebine gore düzenler, paketleri birleştirir ve kullanıcının ülkesindeki adresine o ülkenin iş saatleri içinde gönderir. 

    3. Amerikadaniste.com kullanıcısı, paketin alınması, gönderilmesi sırasında doğacak her türlü vergi, gümrük vergisi, servis bedeli, taşıma bedeli, gibi ücretleri ödemekle yükümlüdür. 

    4. Amerikadaniste.com kullanıcısı internet sitesinden aldığı servisler için doğacak her türlü servis bedelinin kredi kartından tahsili için Legrin LLC.'yi yetkili kılar. 

    5. Gönderim bedeli, paketin ağırlığına ve hacmine göre hesaplanır ve kullanıcı "Paketi Gönder" emri vermeden önce internet sitesinde kullanıcıya bildirilir. 

    6. Amerikadaniste.com kullanıcılarının paketlerini 30 gün süre ile ücretsiz depolar. 30 günü aşan beklemelerde kilo (kg.) başına aylık $5 ücret alınır. Paket depolama toplamda 75 günü aşamaz. 75 günden daha fazla bekleyen paketler, kullanıcıya 75 işgünü ihbarı verildikten 5 işgünü sonra kullanıcının kayıtlı adresine kargo bedeli kullanıcının kredi kartından tahsil edilerek gönderilir. 

    7. Kargo ücretleri paketlerin terazi ağırlığına gore hesaplanır. Büyük ve hafif paketlerin kargo ücretleri hesaplanırken hacimsel ağırlık göz önüne alınabilir. Hacimsel ağırlık paketin en, boy ve yükseklik ölçülerinin çarpılıp 166'a bölünmesiyle elde edilen değerdir. Hacimsel ağırlık terazi ağırlığından büyükse paketin kargo ücreti hacimsel ağırlıktan hesaplanır. 

    8. Paket sigortalama bedeli, paketin bildirilen değerine göre hesaplanır. Sigorta bedelleri kullanıcı "Paketi Gönder" emri vermeden önce internet sitesinde kullanıcıya bildirilir. 

    9. Amerikadaniste.com (Legrin LLC) teslim aldığı her paketi güvenlik kuralları nedeniyle açar, inceler ve denetler. Aşağıdaki "Kabul ediyorum" seçeneğini işaretleyen kullanıcı, paketlerinin açılıp incelenmesine rıza gösterdiğini kabul etmektedir. 

    10. Her iki taraf ta bu sözleşmeyi, yazılı olarak bildirmek koşuluyla (elektronik posta, faks ya da posta yoluyla) iptal etme hakkına sahiptir. İptal edilen yıllık üyeliklerin kullanılmamış aylar için üyelik bedelleri aylık $6 tutarından hesaplanarak iade edilir. İade işlemi 10 işgünü içinde tamamlanacaktır. 

    11. Aylık üyelik seçeneğiyle üye olmuş kullanıcıların üyeliklerini iptal etmeleri durumunda aylık üyelik bedeli iade edilmez. Amerikadaniste.com üyeliğini iptal eden kullanıcıların posta kutularındaki paketlerini satıcılara geri gönderme ya da imha etme hakkına sahiptir. Üyeliğini iptal etmiş kullanıcılar için kargo ücretleri sitede yayınlanan kargo ücretlerinin iki katı olacak şekilde uygulanır. 

    12. Kullanıcı satın aldığı Amerikadaniste.com servisleri için 30 günden daha fazla süre ödeme yapmaz ise Amerikadaniste.com üyeliği iptal etme hakkını saklı tutar. Amerikadaniste.com bu kullanıcıların posta kutularındaki paketlerini satıcılara geri gönderme ya da imha etme hakkına sahiptir. Bu durumda kullanıcı posta kutusundaki paketlerin geri gönderimi ya da imhası ile ilgili hiçbir hak iddia edemez. 

    13. Aylık ya da yıllık üyelikler, kullanıcı yazılı olarak üyelik değişikliği ya da iptali talep etmediği sürece otomatik olarak yenilenir. 

    14. Gecikme bedelleri: Ödeme tarihinden 30 gün geçen ödenmemiş servis ücretleri için $10 ve aylık %8 gecikme faizi uygulanır. Bu faiz bedeli ödemenin geciktiği her ay için tahsil edilecektir. 

    15. Amerikadaniste.com üyeliği, site üzerinden üyelik kaydı yapıldığı an başlar. Amerika adresinin kullanıcı tarafından kullanılması bu kullanım şartlarının kabul edildiğini ve sitede verilen her türlü hizmet için tahsil edilecek hizmet bedellerinin kullanıcının kayıtlı kredi kartından yapılabileceğini gösterir. 

    16. Amerikadaniste.com kullanıcısı hem Amerika'nın hem de kendi ülkesinin belirlediği bu siteden aldığı servisle ilgili olabilecek tüm kanunlara uymakla yükümlüdür. Amerikadaniste.com kullanıcısı hiçbir şekilde bu siteyi, yasak ya da kanun dışı ürünleri göndermek için kullanamaz. Gönderilen paketlerle ilgili doğabilecek her türlü yasal sorun ve bu sorunlardan kaynaklanabilecek cezalar tamamen kullanıcının sorumluluğu altındadır. 

    17. Amerikadaniste.com kontrolü dışındaki hizmet kesintilerinde (Elektrik kesilmesi, haberleşme şebekesi ya da uydu bağlantı kesintileri, vb.) Amerikadaniste.com servislerinin kullanılamaması nedeniyle dosya, bilgi ya da belge kaybından dolayı hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz. 

    18. Amerikadaniste.com'la kimyasal malzemeler, silah, patlayıcı maddeler ve tekrar satılmak üzere ticari nitelikte ürünler ve Gümrük Müsteşarlığı'nın son genelgesinde yapılan kısıtlamalar neticesinde cep telefonları sipariş edilemez. Ayrıca uluslararası kargo kurallarında 2010 yılının Aralık ayında yapılan değişiklikler nedeniyle 500 gramdan daha ağır olan yazıcı kartuşları ve tonerler de Amerikadaniste.com aracılığıyla gönderilemez. 

    19. Amerikadaniste.com kullanım şartlarını değiştirme, kaldırma, ya da iptal etme hakkını saklı tutar. Lütfen kullanım şartlarını belirli aralıklarda gözden geçiriniz. Siteyi kullanmaya devam etmeniz güncellenen kullanım şartlarını da kabul etmeniz anlamına gelecektir. 

    20. Amerikan kanunlarına gore suç sayılabilecek herhangi bir kullanım sonucu oluşabilecek yasal yükumlülüklerin tamamı Amerikadaniste.com kullanıcısına aittir. 

    21. Üyelik iptali için taraflardan birinin yazılı talebi gelmedikçe üyelik aktif kalır.

    I am Jack's inflamed sense of rejection
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Kayıt Tarihi: 02/Ekim/2007
    Erkek

    new york box mu neydi işte aynı işi yapıyorlar 

  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheRaBBiT
    TheRaBBiT's avatar
    Kayıt Tarihi: 18/Nisan/2011
    Erkek

     

    asiminnesli bunu yazdı:
    -----------------------------

    www.amerikadaniste.com iste basitçe söyle çalışıyormuş sen üye olunca bir adres veriyor sana sen ordan netten alırken? orayı veriyorsun adre oalrak onalr ordan alıp sana getiriyorlar

     


    -----------------------------


    Tüm umudunuzu kaybetmek özgürlüktür.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nolanded
    nolanded's avatar
    Kayıt Tarihi: 08/Aralık/2009
    Erkek

    kârı nedir?


    msne beklerim: nolanded[at]tahribat.com
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Kayıt Tarihi: 02/Ekim/2007
    Erkek

    nolanded bunu yazdı:
    -----------------------------

    kârı nedir?


    -----------------------------

    türkiye de satılmayan (ceptelefonu harici) ürünleri getirtebilirsin mesela ? adamlar da komisyonculuk yapiyor işte 

  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    1-618-GR
    1-618-GR's avatar
    Kayıt Tarihi: 29/Haziran/2011
    Erkek

    http://www.nybox.com/


    Bir domino taşıyım yıktığına sevinme....
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Maresca
    Maresca's avatar
    Kayıt Tarihi: 24/Mayıs/2012
    Erkek

    4. Amerikadaniste.com kullanıcısı internet sitesinden aldığı servisler için doğacak her türlü servis bedelinin kredi kartından tahsili için Legrin LLC.'yi yetkili kıla


    Gel bili bili gates
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SinusX
    SinusX's avatar
    Kayıt Tarihi: 14/Aralık/2010
    Erkek

    https://www.amerikadaniste.com/amerikadan-kargo-ucretleri

     

     


    Kayıt Ücreti :
    Sitemize kayıt olurken $15 kayıt ücreti alınmaktadır.

    Taşıma Ücretleri :
    1 lbs. = 454 gr. dir.
    1 inch = 2.54 cm. dir.

    Göndereceğiniz her paket/döküman için;
    1 pound (lbs.) = $28
    1 pound'tan sonraki her pound (lbs.) için $6

    Uluslararası taşımacılık kurallarına göre paket ağırlıkları küsüratlı ise ağırlık bir üst tam sayıya tamamlanır. Örneğin 1.3 pound ağırlığındaki bir paket 2 pound üzerinden işlem görmektedir.

    Örneğin:
    3 pound (lbs.) ağırlığındaki paketiniz için toplam taşıma ücreti $40 dır.
    ($28 + 2 x $6= $40)

    Kargo ücretleri hesaplanırken paketlerinizin hacimsel ağırlığı da göz önüne alınmaktadır. 
    Buna göre paketinizin hacimsel ağırlığı kütlesel ağırlığından büyükse, kargo ücreti hacimsel ağırlığa göre hesaplanır.

    Hacimsel ağırlık hesabı şu şekilde yapılır:
    Hacimsel ağırlık (pounds) = [En (inch) x Boy (inch) x Derinlik (inch)] / 166

    Örnek: Boyutları 12 x 9 x 9 olan bir paketin hacimsel ağırlığı yaklaşık olarak 6 pound'tur. 
    Bu rakamlar kargo maliyeti ile ilgili fikir vermek amacıyla verilmiş yaklaşık ücretlerdir.

    Paketleriniz Amerika adresinize ulaştıktan sonra, 3-5 iş günü içerisinde Türkiye adresinize teslim edilir.

      Karşılaştırma Tablosu *
      Amerikadaniste.com   UPS   FEDEX
      $ 28   $ 74.40   $ 73.50
      * Fiyatlar 1 pound (lbs.) ağırlığındaki bir paketin 2-3 gün içerisinde Amerika'dan Türkiye'ye teslimi içindir.


    Si vis pacem para bellum.
Toplam Hit: 2138 Toplam Mesaj: 10