Ya Siz Bu Kızları Anlayabiliyormusunz?

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GhostMan
    GhostMan's avatar
    Kayıt Tarihi: 25/Temmuz/2003
    Erkek
    Bi kazı aşık oldum, haftalarca peşinden koştum bir türlü ikna edemedim kızı.Kız çook güzel gerçekter çok güzel.Geçengün kızı ayınnı biriyle gördüm araştırdım ve o oğlanla çıktığını öğrendim.Çocuk hem ondan büyük hemde tam anlamıyla bi ayı ( kızın önünü falan kesmiş telefon numarasını öğrenmiş 118 den talafonla rahatsız etmiş vs. bu anlamda ayının teki.

    Oturdum düşündün benim o çocuktan neyim eksik?? Hiç bişey bulamadım acaba sizce neden beni değilde onu tercih etmiş olabilir? Özellikle kız arkadaşların ve ablaların yorumlarını bekliyorum.BANA YARDIM EDİN LÜTFEN!

    Şehitlar ölmez vatan bölünmez...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sirine
    Sirine's avatar
    Kayıt Tarihi: 17/Eylül/2003
    Dişi
    walla arkadas ne desem acıkcası bence boswer o kızı yaa bırak demekkı onun standartı ayılarla cıkmak :))) sen kendıne baska kız bul derım...

    formda kendını bılmez kişilerin gıt gıde cogalmasından ve bu sah sıyetler elını kolunu sallaya sallaya forumda bulunup SEVIYESIZCE yazılar yazmasından bır takım olaylara yol acıp ortamı cırkınlestırdıgınden dolayı formda kısa bı süre BULUNMUYCAM!!!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GhostMan
    GhostMan's avatar
    Kayıt Tarihi: 25/Temmuz/2003
    Erkek
    Ya falla bende kendi kendime öyle söylüyorum ama içimden bi ses bırakma sonuna kadar git diyor ne yapacağımı şaşırdım.Şimdiye kadar biçok kızla çıktım, ondan daha güzelleride vardı bunların arasında ama nedendir bilmiyorum bundan vazgeçemiyorum benim piskopatlığımdan kaynaklanıyor galiba illa zor olan şeyleri yapmaya çalışmak gibi bi huyum var nefret ediyorum bu huyumdan..

    Şehitlar ölmez vatan bölünmez...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    My_Nesli
    My_Nesli's avatar
    Kayıt Tarihi: 15/Eylül/2003
    Dişi
    Bence Senin Derdini İmzan Açıklıyoo ''

    Serbest Kız..!
Toplam Hit: 1659 Toplam Mesaj: 4