Yarım Saatlik Yabancı Diziler

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Kayıt Tarihi: 14/Haziran/2006
    Erkek

    seviyeni bilmiyorum hocam ne kadar listeningin var ya da yok, benim yazdıklarım başlangıçta listeningi geliştirmek isteyenler için benim kullandığım metoddu.. tabi devamı var ama onlar şimdiki konsepte pek uymuyor, merak eden olursa pm atabilir..

    zorlama olayına gelince haklısın ama şunu gözden kaçırıyorsun, sen zorlanıyor musun? Yaşadığın ülkenin dili türkçe, hayat şartlarından başka zorlayan yok o da olmazsa olur mantığına bürünüyor beyin nitekim bir çok insan bu yüzden çabuk öğrenemiyor. Benim almanca konuşululan bir bölgedeyim ama almanca beklediğimin aksine çabuk gelişmiyor, çünkü beni zorlayan bir etken yok, derslerim ingilizce, çevredekilerin hemen hemen hepsi a dan z ye 2-3 yabancı dil konuşabiliyor, kasiyerinden biletçisine kadar... şartlar zorlamadığı için öğrenim yavaşlıyor. Eğer ben hiç ingilizce bilmeseydim o zaman buradaki insanlarla anlaşabilmek için almancayı zorlardım çünkü başka ÇAREM yok.. Bu olayı kaçırmamak lazım. 

    O yüzden yurtdışına çıkan ve ingilizcesini geliştirmek isteyen türk öğrencilere, türklerden uzak durmalarını tavsiye ediyorum, diğer türlü ingilizce çok gelişmez zaten o şekil gidip gelenleri de çok gördüm.. 

    Benim burada yazdıklarımın hepsi hayat tecrübesi hocam, yaşadığım, gördüğüm, tecrübe ettiğim şeyler ve ben de zaman buldukça paylaşmak istiyorum,senin değil belki ama birilerinin işine elbet işe yarar...


    Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Kayıt Tarihi: 18/Haziran/2007
    Erkek

    tabiki bende kendi kişilse durumumu anlattım illaki başkasının işine yarar.

    dediğin gibi olay zorlanmak bende kendimi dile maruz bırakıyorum işte zorlmaya çalışıyorum . 


    https://t.me/pump_upp
Toplam Hit: 1932 Toplam Mesaj: 13
dizi