Yaşanmış En Saçma Şebeke Sorunu

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    heza
    heza's avatar
    Kayıt Tarihi: 01/Haziran/2007
    Erkek
    NoktaliVirgul bunu yazdı
    heza bunu yazdı

    Evetttt 2 gündür farklı şekilde test ettim sonuç GSM bandı galiba.

    Dün metroya binmeden bataryayı çıkarttım ve çıkınca açtım yine aynı sonuç ve gün boyu aynı (pendik metrodan çıkana kadar, iş yerim leventte)

    Bugün önce Tuzlaya gittim iett ile hiç bir sorun yoktu sonra e-5 üzerinden ünalana gittim (sorun nerede anlamak için) kozyatağına geldiğim an telefon gitti. Ama E-5 üstünde o noktaya kadar hiç bir sorun olmadı. Metrobüs ile işe geldim ve hala aynı.

    Sonuç; kozyatağına kadar Turktelekom GSM bandı Levet dahil diğer tarafların gsm bandı farklı demek ki (avrupada leventten öteye bu telefon ile gitmedim henüz) Öncesinde hep kozyatağı veya ünalandan metroya binip pendikte çıktığım için o arayı test etmemiştim. 

    Nasıl bir iş gücü kaybı bu :)

    Yok be hocam, tuzlaya iş için gittim diğer yazdıklarım zaten normal gidiş (e-5 ten ünalana gitmek neredeyse metro ile aynı zamanda oldu, öğlene doğru yol açıktı) gelişlerim,. Bana tek etkisi arayanım soranım darlayanım yok :))) 

    Neticede can sıkıntısını gidermiş oldum 2-3 günde. Maksat soruna çözüm üretmek yerine önce sorunun ne olduğunu anlamaktı benim için ;) über saçma çünkü.


    "We think too much and feel too little." By Charlie Chaplin from The Great Dictator.
Toplam Hit: 2663 Toplam Mesaj: 12
samsung metro turktelekom pendik saçma olaylar e1190