folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Yazılım Elemanı Alımı Ve Fiyat Verme



Yazılım Elemanı Alımı Ve Fiyat Verme

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    musa-90
    musa-90's avatar
    Kayıt Tarihi: 30/Aralık/2011
    Erkek

    KaptanMagaraAdami bunu yazdı:
    -----------------------------

    musa-90 bunu yazdı:
    -----------------------------

    Abi zaten hastasıyım böyle ilanların kariyet.net te yeterince ilan var böyle bu türkiyede insanı enayi yerine mi koymaya çalışıyorlar anlamadım.Bir kişiye hem tasarım hem organizasyon hemde kodlama yapması ..... isteniyor ve maaş üç kuruş bende bu işin içindeyim.Hatta 2 hafta önce bir ilan buldum aynen neredeyse bu na benziyor photoshop bilsin php bilsin ........   giitiim görüşmeye kod yazma düzenleme herşey tamam dedim.Ama iş grafikerlige gelincce dedim photoshop az maz bilsemde grafikerlik yapamam dedim neyse işe girdim allahtan grafiker varmış burada neyse müdürün yanına gidiyorum butonları degiştir bu resim olmamış diyor bana anlamıyorum ya  bu adamlar işi bilmiyor yada tek bir kişiye ne yaptırabilirsem kar diye düşünüyor.

     

    Bide işin en önemli kısmı ilanda php,mysql bilsin yazıyordu işe alınınca bir baktım bütün siteleri asp ile yapılmış(3-4 tane alan adları var) sadece bir tanesi php server da ondada wordpress kurulu.....

    Ben ne yapayım..........


    -----------------------------

    İlk fırsatta yeni bir iş bulup, iyi kötü ama en azından kendi işin olan PHP üzerine, kaçarcasına oradan uzaklaşmaya bak.

    Allah kolaylık versin.

     


    -----------------------------

    Eyvallah hocam ya bende şimdilik idare ediyorum referanslarım biraz iyi degil o yüzden çalıştıgım yer  bir otel ün yapmış işte biraz çalışalım referans olur ,maaş yükselmesse bakıcaz artık başka işlere.Hem bu arada birazda asp ögrenirim belki :)

Toplam Hit: 2719 Toplam Mesaj: 22