YDS Deneyimleyen?
-
Arkadaşlar 0 dan başalyığ günde 1 saat düzenli olarak ayırıp yds ye hazırlanmak istiyorum.
Şöyleki KPSS A ya yazıldığım için yds kursunada extra oalrak yazılmak istemiyorum.
Evde siz ne önerirsiniz?
Döküman set filan bir şekilde deneyimleyen arkdaşlar fikir sunarlarsa sevinirim
-
belli kalıptaki fiilleri ezberle, hafif ingilizcen varsa netten s.kimsonik testler çözsen de olur. geçmiş yıl sorularına bak bir de al 60ı.
hayatımda ilk yds sorusunu sınavda çözdüm, hiç çalışmadım bakmadım da ona rağmen 33 aldım ;)
-
başka?
-
33 çok kötü lan. Lise mezunu herhangi birisinin rahat 50-60 alabilmesi gereken bir sınav.
-
KrypT bunu yazdı
33 çok kötü lan. Lise mezunu herhangi birisinin rahat 50-60 alabilmesi gereken bir sınav.
bknz: ÖNYARGI.
-
KrypT bunu yazdı
bu yılki YDSyi öncekilerle karıştırma. bu sene haşırt dı bilek bord oldu.
sınava girenlerin %75i 50nin altında kaldı.
-
Geçen sınav için de aynı şeyi söylediler. İki sene önce 30 alan adam bu sene 25 almış. Son iki sınava girmedim. Gelecek sınava gireceğim bakalım.
-
KrypT bunu yazdı
eheheuheh hangi lise la bu?
-
aynen hangi lise lise hazırlık + üni hazırlık aldım
aldımda çok ciddiye almadım hadi ben ama yinede saçma sapan bir puan aldım daaha önce bakıp yds de ne sorarlar diye bakmışlığım bile yoktu göt oldum geldim:)
-
Abi YDS'de sordukları her şeyi biliyorsunuz zaten? Göstermediler mi o kadar hazırlık sınıfında?
-
son yds harbiden kazıktı 38 puan aldım zorla :( normalde ingilizce hazırlık filanda okudum normalin üstünde iyidir ingilizcem sınava çalışmadan girdim fena göt oldum yds için ayrıca bir efor sarfetmen ve çalışman gerekiyor sınav olayı bambaşka maalesef