Yeni Bir Kürt Partisi Açılsa?
-
Bildiğiniz gibi ülkede kürt partisi kürt demiyim bariz pkk partisi var. Bir kürt partisi daha açılsa veya açılacak diye duydum kürtleri, yani pkk yandaşlarını yani pkklılar bölünebilirmi veya aşiretler. Kendi aralarında bir iç savaş çıkarmı. Aynen Türklerin mhp - akp - chp iç savaşı gibi.
Sizce bir kürt yani pkk yandaşı partisi açılsa bölünürmü. apo piçinin kardeşi bilmem ne s*kim öcalan parti açıcak diye duymuştum o sebeple açtım konuyu. Görüşlerinizi bekliyorum...
-
Benim fikrim parti acilmaz artik dtp yetiyordur :S
Ama acilirsa hepsinin amaci bir oldugu icin ic savas olmaz..
-
Bence Eğer,yeni bi kürt partisi açılırsa evet aralarında atışmalar olur ama onların boğuşmasındaki oluşan dalgalar yine türkiyeyi etkileyecek ve türkiyede o kadar insancıl geçinen insan varki sonuçta onlarda insan diyip o patiye kayan türkler bile çıkar ki;daha bunu demokratik açılım süreci diye adlandırılan meslede bile gördük yani pkk yı bölse bile bu ülkeden de bişeyler götürür diyeceğim pkk bunu göze alamaz türkiyeden tek parti üzerinden götüreceğimizi götürürüz der 2. partiye izin vermez.
-
açılmışken 3-5 tane açılsında hiç biri barajı geçemesin bari ak
-
ben açıcam kkp diye kükürt partisi
-
bence açan kişilerde önemli
çünkü memlekette dtp zihniyetinde başka kürt milliyetçisi olan partilerde var
-
açılmasın, dtp de kapansın, fikir özgürlüğü diye öcalan propagandası yapılamaz hepsi terör örgütü destekçiliğinden içeri atılsın, dokunulmazlık kaldırılsın.
da nerdeee, herifler dağdan ineni evinde besliycek nerdeyse -
o değil de aleviler sol bir parti kurma aşamasındalarmış ntv haberine göre :| 3 tane ana parti oyları kapmış bi yerden kopmalı bu oylar değişime ihtiyaç var.
-
kuytul bunu yazdı:
-----------------------------
o değil de aleviler sol bir parti kurma aşamasındalarmış ntv haberine göre :| 3 tane ana parti oyları kapmış bi yerden kopmalı bu oylar değişime ihtiyaç var.
-----------------------------
evt bende duydum -
açılmaz açtırmazlar alevilerede sol partiyi açtırmazlar öyle kolay değil bu işler
-
umarım açılır , dinine imanına bağlı bir kürt partisi açılır kafir pkk ile savaşırlar