folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Yeni Ehliyetler Bankalarda Kullanılamıyor



Yeni Ehliyetler Bankalarda Kullanılamıyor

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ayhun
    ayhun's avatar
    Kayıt Tarihi: 21/Temmuz/2005
    Erkek
    piiiranha9242 bunu yazdı
    literatur bunu yazdı
    samaccc bunu yazdı

    millet aile hekimi falan diyorda . geçen aile hekimi kapısına eşşek kadar yazmış ben ehliyet için rapor vermem . ( dip not olarakta veren varsa oraya gidin ısrar etmeyin  yazmış :D )

    Eşşek gibi vermek zorunda.

    aynı sağlık ocağına 2 arkadaş ehliyet için rapor almaya gittik , arkadaşın aile hekimi verdi benim ki vermedi bide bayandı ,,dedim yan taraftaki veriyo öle diyince daha bi sinir oldu bu benim insiyatifim felan dedi , çıkarken kapıyı öle bi sert kapadım ki çıkan ses kulak çınlattırır diş sıktırtır,, arkamdan seslenemedi bile sonra bi dilekçe ile aile hekimi mi değiştirttim arkadaşınkine geçtim adam kral adam doktor gibi doktor çıktı ,, ona da söyledim yan taraftaki meslektaşınız böle öle yaptı dedim adam önce güldü sonra boşver onu dedi mk

    Yazin hocam bu tarz seyleri bimere. O dangalaklar senin benim icin orada oturuyorlar. Bi sorusturma gecirsin akli basina gelir.


    delimiyim ben?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AllahinOglu
    AllahinOglu's avatar
    Kayıt Tarihi: 04/Mart/2007
    Erkek

    31.12.2020 tarihine kadar değiştirme süresi olmasına rağmen bir insan niye değiştirir ki ehliyeti, kendiniz kaşınmışsınız, adeta heyecan aramışsınız :)

Toplam Hit: 7639 Toplam Mesaj: 43
sıkıntı ehliyet kimlik yeni ehliyet