Yıldız Üniversitesinden Arşiv
-
http://www.bote.yildiz.edu.tr/files/
arkadaşlar daha bulursma koyucam ondan açtım programlamayla ilgili falan güzel şeyler var ünüverstelerden bulup alırım yada güzel sitelerden :) derslerle ilgli bişeyde var bilmiyorum tam üniye gitmediğim için buyrun verdim işte paylaşım nietine.
-
hoca başlığı atarken ne işle meşguldün merak ettim walla
-
ben başlıkta bir sorun göremedim :S yalnış mı göremedim acaba?
-
Başlık: yizdiz üniversteisnden arşiv ... Güzel paylaşım zumsuk:)
-
abicim bu aralar bende bi denyoluk var anlamadım gördüm başlığı ama düzenleyemiyoruz olsun :) paylaşıma bakalım başlık maşlık sorun değil.
-
Güzel Dökümanlar var hoca saol :)
Hemen Sömürelim..
-
yıldız universitesi degil yıldız teknik universitesi duzeltirsen sevinirim:D
-
zumsuk bunu yazdı:
-----------------------------
abicim bu aralar bende bi denyoluk var anlamadım gördüm başlığı ama düzenleyemiyoruz olsun :) paylaşıma bakalım başlık maşlık sorun değil.
-----------------------------mcyargıcın yanında seninkinin lafı mı olur zumsuk :) infoda kriptograf titizliğinde yazıodu adam ya
-
paylaşım için saol bu arada ;)
-
mesut589 bunu yazdı:
-----------------------------yıldız universitesi degil yıldız teknik universitesi duzeltirsen sevinirim:D
-----------------------------üh be hoca amma taktınız işe.Zumsuk üniverstesi desem nolcak yaw bilgiye bakın üniverste adı yazım doğruluğu falan sorun değl.
Ellerinde bulunanlar paylaşırsa iyi olur durun ben size birşey daha vericem.Bi dk bi araştırma başlatayım.
-
Amuga goyim ben o uniye girene kadar ne cektim biliormusun sen...yildiz universitesi degil YILDIZ TEKNIK UNIVERSITESI dir....
Yanlis olmasin
hadi kal saglicakla....