folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Yoksa Hüseyin Üzmez Masum Mu?



Yoksa Hüseyin Üzmez Masum Mu?

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xzxz
    xzxz's avatar
    Kayıt Tarihi: 21/Haziran/2003
    Erkek

    bu konuyu yıllardır tartışıp dururlar , muhammed sübyancımıydı fln diye. her olay ve olguyu çağına ve koşullarına göre değerlendirmek gerek, örneğin eskimo adetlerinde eve gelen misafirin evin kadınını yatağına alması gerek, almaması kadına ve aileye hakaret sayılıyor ( kimbilir ne gibi koşullardan ötürü bu durum oluştu ) yada hindistanda evini temizleyen temizlikçi kadın, ev sahibinin cinsel ihtiyaçlarınıda karşılamalı bu bize normal gelmiyor olabilir ama orada herkes için normal ve gene hindistanda darda kalan ailelerin kadınlarını zenginlere kiraladıkları ve bunun fahişelik olarak görülmediği  ( ayrıca bunlar günümüzde olmakta ) 

    çokta geçmişe gitmeye gerek yok bir düşünün ninelerinizin kaç yaşında evlendirilip belki dedelerinizi kaç yaşında doğurduğunu. sapıklık ve normallik son derece göreceli ve kültür ile ilgili kavramlardır dünyayı ve toplumları araştırırsak oha bu kadar da olmaz diyecek çok şey buluruz , sadece cinsel mevzuda değil, yeme içme yaşama konusunda da, mesela bazı kabileler ölülerini parçalayıp akbabalara atıyorlar . 

    eski türklerin islamiyetten önce kungan dedikleri mezarlara zırhları silahları ve atları ile gömüldüklerini biliyormusunuz? yine eski türklerin - proto türkler dedikleri çağlarda anaerkil bir toplum olduğunu ve doğan çocukların baba yerine ana adı ile anıldığını,  hun türklerinin bir kadın kendisine çocuk vermeden o kadını sahiplenmediğini yani eşi olarak görmediğini. yine hunlardan kalan bir adetin düşmanlarının kafatasından içki kadehi yapmak olduğunu, bu kadehten içki içtikçe düşmanlarının kanının döküleceğine inandıkları.

    ben üzmez denen sapığı savunacak değilim tabi ayrıca muhammedin dinine de inanmıyorum. müslümanlık 1500 yıl öncesinin araplarının dinidir ve onların kültürü onların ahlak anlayışını yansıtır islamdan gelen herşeyin şu an bile ilkel sayılabilecek bedevi kabilelerin 1500 yıl önceki ahlak(!) anlayışı olduğunu kabul etmek gerekir. 

    islamı ya da şeriatı bu çağa ve tamamen alakasız bir toplum - ırk olan Türklere uygulamaya çalışmak ne kadar aptallıksa bunu yapmaya çalışanlar ne kadar saçma sapık cahil sürüsüyse de 20.yy da ki Türk kültürü ile muhammedin davranışlarını değerlendirmeye çalışmakta o kadar saçmadır. bu gün arapların atalarına sübyancı sapık diye hakaret etmeye başlarsak , onlarında atalarımız dediğimiz Hunlar  için diyeceklerini sindirmemiz gerekebilir.  En mantıklı yol bizim Arap islam kültüründen olmadığımızı ortaya koymaktır, belki bir çok insan Türk olmasına rağmen arap dinine inanmaya devam edecektir, arap kültürünü "alemlere ışık" olarak gönderilmiş birde evrensel ( bak sen ?? ) gerçeklik kabul edip dediklerimi eleştirecektir. Ben şimdiden cevap vereyim, Türkler için çinli rus ne kadar yabacı - gavur - ise arap da öyledir. 


    herşeyin bir şeyi vardır
Toplam Hit: 11524 Toplam Mesaj: 92