Youtube Açılmamalı
-
Youtube'da atatürkle ilgili video çekildiğinde türkiye hemen kapatıyo siteyi. Peki bu kimin işine yarıyo, tabikide diğer gelişmemiş olan video sitelerine izlesene gibi.. ben son ki çıkan videoların o tip sitelerin yaptığını düşünüyorum. Bu son zamanlarda diğer video siteleri çok fazla artık gösterdi youtube kapalı olduğu için. Sizin fikriniz nedir bu konuda ? yoksa bu benim saçma komplo teorimmi ?
-
uff kaçıncı konu oldu
çok istiyosan yorumları aramayı kullan
-
hoca telekom video portali aciyor , yani Ataturk bahane , pastadan kapacaklari pay sahane...
-
bu senin saçma komplo teorin.
-
hangı soysuz kendı primi icin atatürkle ilgili aşagılık videolar koyabilirki ? izlesene.com V.B. Siteleri olarak düşünüyorsan yukarda arkadasın dedigi gibi saçma sapan bi teori bu.
-
@ComputerWolf katılıyorum..
youtube nin dier ülkelere verdiği bi ücret varmıs TR ye vermior diye kapanmıs mıs..
ayrıca TT net kendi portalını acıyor ordan da kascak bişeyler sonra kotalı kullanıcılara paralı üyelik sistemi felan felan müzik portalında olduğu gibi ... :/
-
ComputerWolf bunu yazdı:
-----------------------------
hoca telekom video portali aciyor , yani Ataturk bahane , pastadan kapacaklari pay sahane...
=) -
Proxy siteleri de iyi ganimet kaldırdı hani ...
-
Metacafe de iyi bir alternatif olabilir açıkcası..
-
Chinggis bunu yazdı:
Proxy siteleri de iyi ganimet kaldırdı hani ...
-----------------------------zaten proxy sitelerine gir direk youtube a ayarlı :D
-
şimdi Youtube g.te parmak şeftali gezinip duruyo. Biz Atatürk'e hakaret içeren videoları barındırmayın diyoruz. Videolarıda şikayet ediyoruz 1-2 gün gecikme olur normaldir ama 1-2 hafta sonra siliyorlar. ve ibnler o kullanıcıların iplerini ticari sır diye vermiyorlar. Nah açarız o zaman banı
ben gayet memnunum aq eskiden youtube mu vardı