Yurt Dışından Gelen N97, Klavye, Türkçe Dil Sorunu
-
Dostlar alçak telfoncuya sordum türkçe yazılım yükleyince klavyede ki tuşların görevleri degişmi diye hayır dedi ama degişmiş.. Q ye basıyorum A çıkıyor filan çogu tuşun yeri deişmiş.. bunu çözecek bi yazılım var mı yada klavyedeki tuşların yerlerini degiştirsek ? varmı uygun bir fikriniz ?
-
navifirmden en son güncel tr yazılımı indir ve jaf ile kendin flashla telefonu düzelir.Ara googlede birsürü anlatım mevcut youtube'a da bakabilirsin.Kolay gelsin :)
-
bendeki turkce ben ayarlardan ingilizce yaptim keyboard giris tipiniden eng yaptim normal kullaniyorum sanada onu tavsiye ederim. omrumde TURKCE telefon kullanmadim. kullanmam
-
Telefonun dilini türkçe yaptıktan sonra ayrıca klavye dili falan seçeneği varsa onu ingilizce seç devam et
-
Sende harbi şanssızlık var lan :) İstanbulda kargolama sürecinde başladı şanssızlık.Kardeşim git caminin imamına bi okut kendine :) Yada bi ara msne gel cam açıp okurum ben.Programı kim yüklediyse ona tekrar götür derim ben.Bi çaresine baksın.
-
klavyeyi azerty seçmişindir.
türkçe seç klavyeyi düzelir.
-
rakkoc bunu yazdı:
-----------------------------
bendeki turkce ben ayarlardan ingilizce yaptim keyboard giris tipiniden eng yaptim normal kullaniyorum sanada onu tavsiye ederim. omrumde TURKCE telefon kullanmadim. kullanmam
-----------------------------keyboard giris tipiniden derken ? burası nerde ben bulamadım telefonda ? :S
-
hacı maxicep e bak orada bir olay var güncelleme yapmadan önce telefonun bir kodunu değiştiriyorsun sonrasında güncellediğinde türkçe oluyor...
-
konu başlıgı yada link varmı dostum elinde ?
-
valla yok da hacı nokia n97 türkçe menü de çıkan ilk linke tıkla google amcada :D
-
dostum bu da olmayacak gibi ama yarın deneycem. herkese çok tşk ederim iligisi için..