Yurt Senet İptali

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    huzi123
    huzi123's avatar
    Kayıt Tarihi: 16/Temmuz/2015
    Erkek

    Merhaba arkadaşlar , kyk başvuruları başlamadan önce arkadaşlarla birlikte olmak amacıyla dostluğumuz pekişsin diye yeni bir yurt arayışına girdik kaldığımız yurtta yemek ve sigara içme sıkıntısı olduğundan sinirlerimiz geriliyordu.Ve para fazla gidiyordu maddi açıdan da diğer yurtlardan pek farkı kalmıyordu.Özel bir yurt bulduk benim ailemin maddi durumu pek iyi değil fakat arkadaşları kırmamak amacıyla bir de beraber olmak gerçekleştireceğimiz fikirleri rahatlıkla yapmayı sağlar diye birarada kalmaya karar verdik.Yurda kayıt yaptık senet imzaladık ben erken diye pek üstüne gitmedim ama yer kalmaz diye ortaya böyle bir yalan atıp kayıt olmak zorunda kaldım.Para filan vermedim .Sadece imza attık.

    Arkadaşlarla biraz daha takılınca çıkarcı olduklarını anladım .Ve kykya başvurmuştum gelmez diye ama bir yer kazanmışım.Fakat bu seneti iptal etmem gerek önceden yapmış olanlar var mı bir hakları var mı yurdun yani sadece kayıt yapmışım kalmamışım okulun açılmasına da zaten 3 hafta var .Benim yerime başkasıda gelebilir bu sürede bir zarar edeceklerini sanmıyorum.Önceden kaldığım yurtlarda senet yoktu .

    Nasıl halledebilirim ? Yardımcı olabilecek var mı bu konuda?

    İyi forumlar .

    Simdiden yorumlar için teşekkür ederim.Zaman ayırıp yorum yaptığınız için.

     

    Mod not. Konu kategorilerine dikkat edelim.

  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rajooonn
    rajooonn's avatar
    Kayıt Tarihi: 16/Haziran/2010
    Erkek

    valla zor bir konu. Yerine birisini bulman gerekiyor genelde. Bence yavaştan okulunun sayfalarında yazmaya başla.


    Gece! Vampir değilim ama geceyi çok severim. Yalnızsın, oyun oynuyorsun monitörün ışığı ve kendin.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PcK0
    PcK0's avatar
    Kayıt Tarihi: 13/Nisan/2007
    Erkek

    Hukuki olarak detaylı bilgiyi başka arkadaşlar verir fakat senet sıkıntıları senedin yapısı itibariyle ikili ilişkiler ile daha kolay çözüme ulaşabilmektedir. Yani ilk çözüm tatlı dille etraflıca durumunu anlatmaktır. Neden orayı tercih ettin niye şimdi böyle yapıyorsun ne oldu da parayı ödeyebilir haldeydin ne oldu da ödeyemez hale geldin. Bunları bizzat yüz yüze konuşacaksın. Sonra hukuki çıkış aramalısın. Yani adama çok kolaylıkla yapabileceğin hukuki yaptırımların olsa bile "Allah kahretmesin al senetleri sıktır git" dedirtmemek lazım.


    Sadece bi imza..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CoolMan
    CoolMan's avatar
    Kayıt Tarihi: 08/Ağustos/2013
    Erkek

    Ben de ilk sene cemaat yurdunda kalıyodum sözleşmeye madde ekletmiştim kyk cıkması halinde ek ücret vermiycem diye (ek ücret 800 TL) Buna rağmen eve tebligat yollamışlardı araya birilerini soktum aradım sövdüm kapattım dava edicem sizi falan demiştim sonra dondum yurda aldım senedimi.

  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tosun
    tosun's avatar
    Kayıt Tarihi: 31/Ağustos/2005
    Erkek

    Adamla gidip tatlı tatlı konuş durumunun iyi olmadığından bahset ku.Seneti yırtıp atacağını umuyorum.

     

  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Reklamcı.
    sezginari
    sezginari's avatar
    Kayıt Tarihi: 26/Mart/2013
    Erkek

    Kyk çıkıyorsa sike sike vermek zorundalar diye biliyorum. Baktın zorluk çıkartıyor sende onlara sıkıntı çıkar ;) mecbur verecekler. Bizim arkadaş başka yurda geçecekti zamanında yurttan senetleri almak istedi vermediler. Girdi müdürün odaya kilitledi kapıyı iki göz dağı verdi bi kaç parça eşya kırdı aldı senetleri :) Bunu yap demiyorum ama bu da bi çözüm olabilir diyorum ;) 


    Matbaa Baskı ve Promoyon İşleriniz Tbt'ye özel fiyat ile yapılır. Islak Mendil,Baskılı Kürdan, Baskılı Pipet, Baskılı Peçete, Baskılı Stick şeker üretim hanemiz mevcuttur.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    huzi123
    huzi123's avatar
    Kayıt Tarihi: 16/Temmuz/2015
    Erkek

    Hocalarım sağolun değerli yorumlarınız için.Gidip konuştum koşulların bu yurt ücretini karşılayamacağını anlattım.Yurda zaten para vermemiştim.O yüzden iptal ettiler .Sağolsunlar .Sıkıntı çıkarmadılar.

    Yorumlarınız için tekrar teşekkürler.Sağlıcakla kalın.

    Konu kilitlenebilir.

    Mod bey dün gece çok düşündüm farkında olmadan genele açtım kusuruma bakmayın.Forumu yavaş yavaş öğreniyoruz.Cahilliğimize verin.Sağlıcakla kalın.

    İyi Forumlar.

    @sezginari

    @tosun 

    @CoolMan

    @PcK0

    @rajooonn

Toplam Hit: 1325 Toplam Mesaj: 7
sıkıntı yurt kyk özel senet