Zamanı Geldiğinde Hatırlat: AFFETMEYECEĞİM!
-
Benim kaderimi yazma hakkı vermiştim sana. Sen ellerini uzatacaktın bana, ben tutacaktım. Sonra senin yazdığın kaderi yaşayacaktık ikimiz. Kaderim olacaktın... Ama sen, başkalarının sana öğrettiğini yaşatıyorsun şimdi. Bilseydim uzatmazdım ellerimi, ellerimi bıraktığın uçurumda... Sen bilmiyordun ama başkaları cehennemdi bana...
Aslında benim gitmem bütün günahları kabullenişim demekti senin için. Biten(!) bir aşkın vebalini tek bir yürekte taşımaktan ibaretti. Ama ben gidiyorum demeden önce sen zaten gidecektin, hatta gitmiştin... Zaten sensizdim hepsi hepsi karanlığa gömülecektim.
Tüm suçlusu benim şimdi bu ayrılığın. yalnızlığın, hatta yalnızlığının, gözyaşlarının, sessizce ağlamalarının. Gittiğim için. Beni sensiz bıraktığın zamanlara artık rest çektiğim için. O bitmek tükenmez seni (sensiz) beklemelerimin sonu geldiği için.. Sevmesen bile seviyor gibi göründüğün için, anladığım için, beni sensizliğe birkez daha terkettiğin için. Evet suçluyum, hatalıyım günahkarım.. Bütün günahlar benim (: Hepsi benim...
Sen hiç günah yapmadın ki sevdiğim...
Sen günahsızsın.. yaşanmamış aşklar kadar hemde.. peki beni bıraktığın yalnızlığın günahı kimin? Hayatımda ilk defa bir insanın sesine bu kadar muhtaçken, unutulduğum sessizliğin vebali kimin ? Seviliyor olduğunu sanıpta bir anda sevgisizliğin ortasında kalan yüreğimin hesabı kimin ? verilen sözlerin terkedilişinin günahı kimin söyle? Günahı kimin sensizliğimin ?
Seni sevdim deme sakın birdaha bana!
Beni önceden seviyor olman yetmiyor artık
ne sana
ne de bana.. acılarıma...
By Nowalgin...
-
çok iyi :|
-
hocam yazılarının müftelasıyım yine süpersin...
-
walla hocam dicek pek bişi bırakmamışsın helal olsun....
-
Tek kelimeyle harika.
-
özlemişiz yazılarını üstad..
-
Bende özlemiştim yazılarını kardeş:) Ama yazılarını okuyunca bir yandan yengemize bunları yazmana vesile oldugu için sempati duyuyorum. Bir yandan da boğazlayacağım geliyor naptın sen bu çocuga diye :)
-
süpermiş yaaa ! helal olsun
-
kardeş çok güzel ama sonunu daha güzel bağlayabilirdin
ama yinede güzel..
-
teşşekkür ederim arkadaşlar ilginiz için (:
andidit ;
şimdi öyle biri yok desem, buna ben de dahil inanan olur mu bilmiyorum (: susayım ben
yascakucuk;
hayatımdaki sonlar hep yarım yamalak olduğu için ister istemez yazılara da yansıyor idare edeceksin artık (:
-
valla tüylerim kabardı,harika be hoca...