Zıplayan Karınca
-
müthiş birşey. :D nasıl atlıyor kendinken kaç kat büyük örümceğin üstüne ..
intihar bombacısı gibi. örümcek ile kavgası...
http://video.ntvmsnbc.com/karinca-ile-orumcegin-kavgasi.html
-
İlk zıplayan karınca bişeyden kaçarken falan zıpladı heralde ya da heyecan yapmış yanlış dala tırmanmış :D diğerleri topluca geliyo bu önce örümceğe zıplıyor sonra düşüyor :D
Edit : o örümcekte şişen mavi şey ne 0.o
noname tarafından 10/Eyl/13 17:40 tarihinde düzenlenmiştir -
noname bunu yazdı
İlk zıplayan karınca bişeyden kaçarken falan zıpladı heralde ya da heyecan yapmış yanlış dala tırmanmış :D diğerleri topluca geliyo bu önce örümceğe zıplıyor sonra düşüyor :D
Edit : o örümcekte şişen mavi şey ne 0.o
HOCAM çok re play yaptım senin gibi düşündüm ama. ÖNCE dalın ucuna kadar geliyor sonra geri geliyor. sonra zıplıyor. zıplarken ayak hareketlerine bakınca bilerek atladığı görülüyor gibi. zıpladıktan sonra düşüyor gibi oluyor örümcek bunu tutuyor, ağzına alıyor bir anda bırakıyor sanki karınca orda ona zehir mi ne boşaltıyor galiba. bu karınca da felc eden zehir varmış :) o zehirin etkisiyle canı yanıyor atıyor karıncacı. benc o karınca geri dönüp diğer karıncalar la birlikte gelmiştir tekrar :D
-
o ilk zıplayan zehirliyo örümceği sonrakiler parçalama ekibi :)
-
örümcek dalda efendi efendi oturuyo ne istedinde salça oldun. tavuğuna kış mı dedi karınca z
-
tam operasyon yaw ilk zıplayan on numaraydı diğerleri temizlikçi :) o mavi şeyi bende merak ettim örümceğin zehridir heralde ama karınca onu yiyor gibiydi
-
Keyr00t bunu yazdı
tam operasyon yaw ilk zıplayan on numaraydı diğerleri temizlikçi :) o mavi şeyi bende merak ettim örümceğin zehridir heralde ama karınca onu yiyor gibiydi
tamam gördüm :D
Schwarz tarafından 10/Eyl/13 18:10 tarihinde düzenlenmiştir -
Schwarz bunu yazdıKeyr00t bunu yazdı
tamam gördüm :D
kendilerine zehir depoluyorlardır :D
-
her gördüğüm karıncayı öldüresim geld,
-
örümceğe tecavüz ediyorlar gidi geldi ?
-
ersn bunu yazdı
örümceğe tecavüz ediyorlar gidi geldi ?
aynen bi orgy işine benziyo :D