Zippo Tamiri
-
Öhöm, arkadaşlar 98 senesinde amerikadan aldıgım xv zippom ansızın bozuldu. Sanırım tekerleği yıllarca kullanılması yüzünden yalama oldu ve taşa sürtüp kıvılcım çıkartamıyor.
İnternet sitesinde zippoların sonsuza kadar garanti kapsamında olduğu yazıyor, ancak türkiyede zippo bayisi bulamadım,Bu zippoyu nasıl nerede tamir ettirebilirim acaba, veya istanbulda zippo bayisi bilen,
Not: zippo şirketi ile mailleştim zippoyu kargo ile gönderirsen yaparız olmazsa yenisini veririz dediler ancak bana bu hafta içinde lazım orası 30 iş günü dedi, :/
-
Emekli etsen olmuyomu zippoyu hocam :)
Zippo satan yerlere bi göster olmadı tekerleği değiştir -
o yuvarlağı deiştirirler heralde.ama adam gibi çakmak tamircisi bulmak için uraşabilirsin
-
Gebzede bildiğim bi zippo yetkili satıcısı var orda değiştiriyolar. Yalnız o tekerlek değişmiyor. Çakmağın içini komple değiştiriyolar ve ücretsiz.
-
sanane bunu yazdı:
-----------------------------
Gebzede bildiğim bi zippo yetkili satıcısı var orda değiştiriyolar. Yalnız o tekerlek değişmiyor. Çakmağın içini komple değiştiriyolar ve ücretsiz.
-----------------------------gebzeye burdan gitmek zor olur ya :/
yokmu avrupa istanbul yakasında
-
Allura hocam sirkecide zippo satan yerler var tamiri varmı bilmem..
-
Kadıköy'de Kadıköy Pasajı'nın giriş katında bir yer var. Yetkili Zippo bayii.Sahilde Seyhan tarafındaki girişte. Seyhan'dan Akmar girişine doğru yürü, caddeye vitrini olan bir oyuncakçı var. Aynı adamın orası da.
Mükemmel bir yer ve Zippo sahibi buldum yolayım mantığı yok, tüm Zippo'nun garantisinden gelen haklarını falan kullanıyorsun.Senin İçin Araştırdım Buldum Hojam NOT : ALINTIDIR
-
Allura bunu yazdı:
-----------------------------sanane bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------gebzeye burdan gitmek zor olur ya :/
yokmu avrupa istanbul yakasında
-----------------------------Sen cidden bulamadım zippo .Tahtakalede türkiye distrbtör ü var kardesım.
http://www.zippo-turkey.com/ buradan gerekli b,lgiye ulaşırsın maıl at.
-
Beşiktaş evlendirme dairesinin arkasında vardı bir tane ama uzun zaman oldu ben de gitmiyorum bir bak istersen o tarafa..
-
bugun dediginiz yerlere gidicem 15-20dkya akşama haber ederim sonuç çıkarsa
bugun pazar la tühh :/
-
Eminönünde büyük ptt nin yakınında bi ara sokakda yan yana 4 tane falan dükkan var zippo falan herşeye bakıolar ..