folder Tahribat.com Forumları
linefolder Virüs - Trojan - Keylogger - BotNet
linefolder ZXHN H168N Modem Kullananlar Port Açma Rat Çalıştırma [Soru]



ZXHN H168N Modem Kullananlar Port Açma Rat Çalıştırma [Soru]

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Altair
    Altair's avatar
    Kayıt Tarihi: 31/Aralık/2009
    Erkek

     Merhaba dostlar, ttnet hipernet kapsamında ZXHN H168N modemini almış kullanıyorum  uzun zamandır farketmedim ama bu modemin dengesiz bir sorunu var yada hipernette böyle bir sıkıntı var. Bu modemde port açılmıyor arkadaş ne yaptıysam ne ettiysem yapamadım yıllardır port açarım modemlerde ama bu modemde işe yaramıyor nedendir anlayamadım hayır illa dışarıdan erişimde değil normal local ağ içinde bile açamıyorum anlayamadım gitti. Port açıldı gözüküyor modemde herşey iyi güzel ancak bağlantı yok. 

     Şimdi neden port açma olayına geldim onu anlatayım bu aralar birilerini izlemem gerekiyor eskiden rat kullanırdım tecrübem vardı az çok yine aynı olayı yapacağız ama bağlantı gelmiyor arkadaş upnp denedik modem arayüzünde port açık görünüyor ama yok yine bağlantı yok. Yaptıklarımı sıralayayım 

     

    Rat kullananlar bilir (turkojanda denedim ben) 127.0.0.1 local host ipmiz bunu yazınca turkojanda bağlantı geliyor. Normal dinamik dns ve düz ip yi girincede aynı client in olduğu pcde bağlantı geliyor ancak başka bilgisayardan ağdaki ip yide girsem normal ip yide girsem serverdan bağlantı gitmiyor. netstat -n baktım Syn_sent yazıyor ip karşısında. 

    Upnp falan denedim diğer ratlardan yok tık yok arkadaş kafayı yiyecem neden olmuyor nerede hata yapıyorum yada bu modem dışarıya gönderim yapmıyor mu yani ağda olmayan başka bir sistemden deneme fırsatım olmadı ama sanmıyorum böyle birşey olacağını. + olarak client in bulunduğu bilgisayarda sanal makine üzerindende denedim yine olmadı sorun nerede çözemiyorum.

    Bu modemi kullanıp port açıp oyun server i falan kuran arkadaş varmıdır ? Kendileri birde rat olayını test edebilirler mi rica etsem. Yada bir fikri düşüncesi olan varmıdır ?

  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Altair
    Altair's avatar
    Kayıt Tarihi: 31/Aralık/2009
    Erkek

    Dostlar sorunun cevabını bulmuş durumdayım. Bu modem ne hikmettir ki dışarıya bağantı göndermiyor ama dışarıdan alıyor. Telefonun mobil ağı bağladım pc ye o zaman bağlantı geldi makineye. Benim amacım modemin bulunduğu ağdan bağlantı almaktı neyse artık başka yöntemler deneyeceğiz.

    Modemin dışarıya bağlantı göndermeme olayını adsl bağlantı ayarlarında NAT olayı tikli tiki kaldırıncada internet bağlantısı kopuyor sanırım ben diğer modemlerde NAT ı kapatıyordum yada ona benzer birşey yapıyorduk hatırlayamadım tam şimdi.

  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yunusdogan
    yunusdogan's avatar
    Kayıt Tarihi: 29/Temmuz/2005
    Erkek

    isveçte fiberde hizmet sağlayıcıyı arıyomuşun portu onlar açıyomuş vs

  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Altair
    Altair's avatar
    Kayıt Tarihi: 31/Aralık/2009
    Erkek
    yunusdogan bunu yazdı

    isveçte fiberde hizmet sağlayıcıyı arıyomuşun portu onlar açıyomuş vs

    Aman hocam bu adamlar aranmaz. 2 aylık internet bağlattık yarına açılır dediler 3 güne açıldı aradım diyorum hayırdır bana verilen cevap 15 günde olabilir diyor lan zaten internet 2 aylık ne saçmalıyosunuz diyorum beyfendi sorun sistemde diyor.

Toplam Hit: 1851 Toplam Mesaj: 4